siudex 05.09.07, 22:05 Witam Czy w buynku B1 w którejś klatce zaczeła działać winda? Podobno miały ruszać po niedzieli 2007.09.02. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crazyfrogie Re: Winda w B1 06.09.07, 11:40 A nam Pan od naprawiania wind pokazal co zrobic, jak sie zepsuje i nie chce dzialac :) Trzeba ja zrestartowac :) :) :) Chyba, ze u Was w ogole nie dziala - nam sie tylko psula ciagle :) Odpowiedz Link Zgłoś
derryfh Re: Winda w B1 17.09.07, 13:06 Cześć wszystkim, z dzisiejszej rozmowy z "uczynną" i "dobrze poinformowaną" panią z biura developera wynika iż windy w B1 ruszą po podpisaniu aktów notarialnych. A same akty.. już ponoć była zgoda ale się jakieś kierownictwo zmieniło i jeszcze musimy chwilkę poczekać :-D, ponoć w ty mtygodniu mają odbierać blok. Zobaczymy brrr. nadużywam słówka ponoć.. skutki uboczne rozmów z MAX&ART'EM Odpowiedz Link Zgłoś
bajeczka.81 Re: Winda w B1 17.09.07, 15:05 crazyfrogie napisała: A nam Pan od naprawiania wind pokazal co zrobic, jak sie zepsuje i nie chce dzialac :) Trzeba ja zrestartowac :) :) :) Chyba, ze u Was w ogole nie dziala - nam sie tylko psula ciagle :) Jak to zrestartować? Tzn. co dokładnie zrobić? Wczoraj się zacięłam w windzie (w B3), u nas dosyć często się psuje. Trochę się zdenerwowałam, bo winda ani drgnęła dłuższą chwilę, nie mogłam ani pojechać na górę, ani z niej wyjść. Porażka z tymi windami! Odpowiedz Link Zgłoś
crazyfrogie Re: Winda w B1 18.09.07, 09:07 Na parterze w kazdej klatce znajduje sie w scianie biala skrzynka. Sa w niej rozne przelaczniki, rowniez takie opisane "dzwig". TRzeba je wylaczyc na ok. minute, potem wlaczyc z powrotem i zawolac winde. U nas zawsze dziala :) Odpowiedz Link Zgłoś
mismif Re: Winda w B1 19.09.07, 20:18 Co do windy... W B2 windy zaczęły działać na podstawie karty. Widac Pan od windy się postarał. Może już niedługo Panowie od domofonów też przyjdą, żeby naprawić brakujące, obiecane guziczki,które umożliwią wpuszczanie kogokolwiek za pomocą tego narzędzia ...?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
crazyfrogie Re: Winda w B1 20.09.07, 08:24 W B2 wg karty...? To ciekawe w ktorej klatce? Ja tam mieszkam juz jakis czas i nie zauwazylam, zeby potrzebna byla karta :) :) :) No, ale moze mieszkasz w innej klatce i u was juz zrobili na karte, hmm...? Odpowiedz Link Zgłoś
derryfh Re: Winda w B1 03.10.07, 12:52 Działa ! Działa ! Jadę w poniedziałek do mieszkania, nastawiony na wnoszenie AGD na 4 piętro + pomoc we wnoszeniu mebli do kuchni a tu taka niespodzianka :) Winda działa !! Jednak dało się uruchomić bez blokowania wejścia innym, a to był koronny argument pani z biura. Pestka do niczego na razie nie potrzebna, drzwi przy domofonie tez maja wyłączony zamek. I wszystko byłoby piękne, gdyby nie okropne zgrzyty metalu o metal gdy winda dociera do -1.. Hehe pewnie winda się "dociera". Pozdrawiam DerryFH Odpowiedz Link Zgłoś
lolek126-1 Re: Winda w B1 04.10.07, 20:59 W 3 ciej klatce działa ale niestety z 4 tego i 3 piętra nie można jej ściągnąć na te piętra z dołu. Podobno poszedła jakiś panel. Pan od wind juz się za to zabrał :-) Lolek Odpowiedz Link Zgłoś