zabki.re 17.09.07, 21:23 Witam, Czy mógłby mi ktoś polecić dobrego, sprawdzonego i niedrogiego glazurnika? Oj ciężko teraz kogoś znaleźć, z ogłoszenia nie chcę, bo raz się przejechałem, teraz chcę kogoś z polecenia. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabki.re Re: szukam dobrego glazurnika 24.09.07, 21:42 Nikt mi nie poleci? Dobrego fachowca teraz ciężko znaleźć, oj ciężko. Gdybym miał urządzenie do cięcia płytek to może sam bym się podjął, mam do ułożenia tylko 5m kw. płytek. Ile może kosztować docinarka do płytek? Trudne to jest? Ktoś, kto nigdy tego nie robił da radę? Odpowiedz Link Zgłoś
decocolors Re: szukam dobrego glazurnika 26.09.07, 08:32 Witam zajmuje się ukladaniem plytek i wykończaniem wnętrz moge przeslac zdięcia swoich prac,moje prace można też obejrzeć. tel;669871791 email;thomasgasiewski@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
zabki.re Re: szukam dobrego glazurnika 29.09.07, 21:39 decocolors napisał: > Witam zajmuje się ukladaniem plytek i wykończaniem wnętrz moge > przeslac zdięcia swoich prac,moje prace można też obejrzeć. > tel;669871791 > email;thomasgasiewski@yahoo.com Szkoda, że nie Pan czasu. Może jednak wygospodarował by Pan pół dnia i położył te kilka metrów płytek? Jak zaczną się mrozy to nici z układania na balkonie. Jeśli by się Pan zdecydował to proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
5kaga Re: szukam dobrego glazurnika 02.10.07, 09:47 mam szybko rozwijającą się firmę potrzebuję ludzi do pracy może pan byłby zainteresowany lub znał kogoś chętnego, czekam na kontakt telefon:792828897 i-meil:ctomczyk@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś