1mirek5 18.01.08, 14:40 Czy ktoś może polecić jakiś uczciwy tani i dobry warsztat samochodowy w Ząbkach lub okolicy. Warsztat gdzie można zrobić przegląd samochodu. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3-zmotoryzowany Re: Warsztat samochodowy ? 18.01.08, 15:37 Niestety nie mogę polecić dobrego warsztatu, ale z całą pewnością odradzam tych amatorów z Tetmajera 4 "Mixelgaz" w Ząbkach!! Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl1978 Re: Warsztat samochodowy ? 19.01.08, 12:14 autoglob, obok Powstancow wlasciciel pan Darek Odpowiedz Link Zgłoś
pawka17 Re: Warsztat samochodowy ? 20.01.08, 21:58 Zgadzam się w zupełności. Oddaję tam już swój drugi samochód i mam pewność, że wszystko będzie należycie zrobione. Jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłem. Nie ma tam takiego podejścia jak w innych "pięknych i błyszczących" warsztatach z kawką i ciasteczkami czekającymi na klientów gdzie się odda auto z jakąś małą naprawą a oni wymieniliby niepotrzebnie połowę sprawnych części aby tylko naciągnąć klienta. Mogę jeszcze polecić warsztat przy ul. Błękitnej (odchodzi w lewo od Warszawskiej zaraz za rozwidleniem na działki). Prowadzi go dwóch braci, nazywają się Brauła. Poleciłem ich kilku kolegom z pracy i sobie chwalą jakość usług jak i ceny. Odpowiedz Link Zgłoś