marygg 23.09.08, 11:02 Absolwentka germanistyki (ukonczone studia w kraju i w Niemczech) udzieli korepetycji z jezyka niemieckiego. Wszystkie poziomy jezykowe i grupy wiekowe. Pomoc w lekcjach, nauka indywidualna, konwersacje... marygg@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1kakucha Re: Lekcje niemieckiego 28.09.08, 15:50 Dzień dobry. w tym roku szkolnym bede zdawac mature z niemieckiego i chcialabym sie dopytac o koszt lekcji. Mieszkam w Ząbkach. Odpowiedz Link Zgłoś
lektor-zabki Re: Lekcje niemieckiego 29.09.08, 12:33 Witam, ja równiez udzielam korepetycji z języka niemieckiego na terenie Ząbek.(wszystkie poziomy,również niemiecki biznesowy) Jestem absolwentką germanistyki, pracuję jako lektor w szkole językowej,proponowana przeze mnie cena to 30zł/60minut. W razie zaintersowania namiary do mnie to: 0601-307-818 Odpowiedz Link Zgłoś
marygg Re: Lekcje niemieckiego 29.09.08, 12:48 i odpowiada Pani na moj post? hmmm nie jestem zainteresewana..... Odpowiedz Link Zgłoś