gilka1975 04.11.08, 07:50 Dla dziecka, urodzinowy; może prywatna osoba zajmuje się wypiekami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomo_kr Re: Gdzie zamówić tort? 04.11.08, 08:17 Dobre torty można zamówić w cukierni n aPowstańców (vis a vis Bybka). Odpowiedz Link Zgłoś
zaka_6 Re: Gdzie zamówić tort? 04.11.08, 10:15 Polecam małą cukiernię, chyba ul. Batorego, niedaleko gimnazjum - na rogu ulicy. Zamawiałam, był pyszny, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
suiana Re: Gdzie zamówić tort? 04.11.08, 16:15 Tortów tam nie kupowałam,ale chodziłam co tydzień po ciasto na poobiedzie w niedzielne popoludnie,ale niestety po tym jak 2 razy pod rząd sprzedano mi stare ciasto chociaż Pani zapewniała "dzisiejsze" wiecej tam nic nie kupię.Pączki ;liliputki też miały byc świeże,ech,szkoda,że nie spróbowałam ich po drodze,napewno bym zawróciła,żeby je zwrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
agagol10 Re: Gdzie zamówić tort? 04.11.08, 11:14 Również polecam cukiernię naprzeciw sklepu spożywczego BYBEK. Zamawiałam już kilka razy i naprawdę smakował wyśmienicie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malgos724 Re: Gdzie zamówić tort? 04.11.08, 11:36 Dobre torty są na powstańcu i można w każdej chwili zamówić ,jest pyszny, bo ja sama go zamawiałam dla dziecka 3 latka. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Gdzie zamówić tort? 04.11.08, 12:09 Jestem żywo zainteresowana, bo za 2 tyg. mam urodziny mojego 4-latka! Napiszcie coś więcej o tortach z tej cukierni na Powstańców - jakie są te torty (bita śmietana, krem?) czy sa takie typowo dzieciowe, czy tradycyjne? no i ile kosztują? cena za kilogram? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
malgos724 Re: Gdzie zamówić tort? 04.11.08, 14:06 Za kilogram płaciłam 30 zł w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaimaciek1 Re: Gdzie zamówić tort? 05.11.08, 10:43 Kilogram kosztuje bodajże 36 zł. Ostatnio zamawiałam we wrzesniu na urodziny synka tort w kształcie Scooby Doo o smaku smietanowym. Pycha:-) 2,5 kg moment zeszło ze stołu:-) Są też do wyboru inne smaki kremu i inne wzory. W cukierni jest katalog, można przyjśc z dzieckiem i samo może sobie wybrać:-) Gorąco polecam cukiernie na Powstańców! Odpowiedz Link Zgłoś
zuza2007 Re: Gdzie zamówić tort? 05.11.08, 12:28 A ja polecam tę Panią : thecakegirl.carbonmade.com/projects/2040080#2 torty wspaniałe z przywozem do domu. Przepiękna dekoracja co tylko sobie klient zapragnie. Można podać motyw związany z zainteresowaniem dziecka będzie szczęśliwe:)Mój to ten z różowy z misiami:)Różne rodzaje smaków ja brałam bitą śmietanę z malinami -pychotka aż ślinka leci. Tort zostaje przywieziony na podaną godzinę więc nie trzeba się martwić gdzie go trzymać. Ja jestem bardzo zadowolona. Więcej informacji moge chętnie udzielić -proszę pisać na e-maila. Cena tortu na 20 osób to ok.150zł. z dowozem:) Polecam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
gilka1975 Re: Gdzie zamówić tort? 07.11.08, 08:46 zuza2007 napisała: > A ja polecam tę Panią : > thecakegirl.carbonmade.com/projects/2040080#2 > torty wspaniałe z przywozem do domu. Przepiękna dekoracja co tylko sobie klient > zapragnie. Można podać motyw związany z zainteresowaniem dziecka będzie > szczęśliwe:)Mój to ten z różowy z misiami:)Różne rodzaje smaków ja brałam bitą > śmietanę z malinami -pychotka aż ślinka leci. Tort zostaje przywieziony na > podaną godzinę więc nie trzeba się martwić gdzie go trzymać. Ja jestem bardzo > zadowolona. Więcej informacji moge chętnie udzielić -proszę pisać na e-maila. > Cena tortu na 20 osób to ok.150zł. z dowozem:) Polecam gorąco Poproszę więc o więcej informacji na e-mail: gilka@plusnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
abond6 Re: Gdzie zamówić tort? 02.06.09, 12:22 Ja bardzo polecam Panią Monikę - wykonuje wszystkie kształty tortów i torty są przepyszne. Ja płaciłam 120 zł za tort w kształcie książki ok 4 kg. Palce lizać. Telefon do Pani. Moniki to - 668 844 067 Odpowiedz Link Zgłoś
olcialas Re: Gdzie zamówić tort? 07.11.08, 13:38 Obejrzałam właśnie fotki... Torciki wyglądają bardzo zachęcająco... Jeśli to możliwe, również proszę o maila z informacjami na olcialas@gazeta.pl Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gilka1975 Re: Gdzie zamówić tort? 07.11.08, 13:50 olcialas napisała: > Obejrzałam właśnie fotki... Torciki wyglądają bardzo zachęcająco... Jeśli to > możliwe, również proszę o maila z informacjami na olcialas@gazeta.pl Pozdrawiam > serdecznie. Juz dotarłam do wykonawcy tortów.Proszę, oto e-mail:nimsay@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
white.chanel Re: Gdzie zamówić tort? 26.11.08, 21:45 mniam mniam Chyba sie skusze i zamowie mojej córci na urodzinki... Odpowiedz Link Zgłoś
uki-net Re: Gdzie zamówić tort? 14.09.09, 15:51 Zuza2007 prosze o przesłanie adresu do tej pani co robi takie piekne torty, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kartelos Re: Gdzie zamówić tort? 05.11.08, 17:28 Ja nie próbowałam na Powstańców ale po tych pysznych opisach chyba spróbuję i tam kiedyś zamówić :-). Nie wiem czy chodzi o zwykły domowy tort czy taki specjalny okazyjny. Jeżeli okazyjny to my zamawiamy w takiej firmie : www.24cukiernia.pl Robią torty nawet ze zdjęcia w dowolnym kształcie i od nich biorą różne punkty w Warszawie. Doszliśmy po długim dochodzeniu kto je robi żeby nie płacić pośrednikom i to ta cukiernia robi :-) Nie mówię że wszystkim ale w M1 itd. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
zuza2007 Jak nazywa się ta cukiernia na Powstańców? 05.11.08, 21:50 Hej, mam pytanko jak nazywa się ta cukiernia na powstańców pytam ponieważ nie znam tych rejonów:) wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Jak nazywa się ta cukiernia na Powstańców? 07.11.08, 18:45 Karmelek :) Odpowiedz Link Zgłoś
caroca Re: Jak nazywa się ta cukiernia na Powstańców? 10.11.08, 11:32 dziewczyny, a na jakich powstancow jest ta cukiernia? bo powstancow mamy 2 ulice w gdansku. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Jak nazywa się ta cukiernia na Powstańców? 10.11.08, 11:47 Forum jest ząbkowskie, więc wydawało się oczywiste... ul. Powstańców w Ząbkach pod Warszawą! Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Polecam cukiernię Karmelek 26.11.08, 15:30 Tort z bitą śmietaną i "ryzunkiem" Wall-E (postać robota z filmu animowanego) - bardzo lekki, smaczny i przedewszystkim świeżutki! Cena 34 zł/kg nie jest wygórowana biorąc pod uwagę ceny warszawskie (39-40 zł/kg). Z tortami dziecięcymi jest katalog, natomiast torty tradycyjne - nie ma zdjęć w katalogu. Jedynym mankamentem jest pakowanie, a raczej jego brak: dostałam tort na tekturowej paterze w kolorze złotym (co się chwali, bo miałam pod ten nietypowy kształt od razu podstawkę i na tym postawiłam na stole, ale... oprócz nieskiego pudełka pod spód, to na przykrycie tortu nie dostałam nic! Tłumaczenie, że nie daja przykrywek, bo się boją, że klienci każą sobie zapakować, a potem narzekają, albo wręcz reklamują, że wzór na wierzchu się popsuł przez przykrywkę jest nieco mętny, no bo jak przenieść tort np. w deszczu, kiedy się mieszka w bloku obok i nie ma potrzeby wyciągania samochodu, żeby przenieść te parę metrów?? Całe szczęście, że wracaliśmy z zakupów i podjechaliśmy samochodem, bo tak... to nawet jakoś tak niezręcznie nieść nieprzykryty tort ulicą, gdzie jeździ mnóstwo samochodów i zwyczjanie może np. wiatr zawiać piaskiem, albo no właśnie ten deszcz i wtedy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Polecam cukiernię Karmelek 26.11.08, 15:31 "lekki" chodziło mi o lekkostrawność, bo tort ważył 2,5 kg ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
orbit12 Re: Gdzie zamówić tort? 02.06.09, 13:24 Kupiłam na swoje imieniny ciasto do pracy, na tej reklamowanej przez was cukiernu na Powstańców, i całe szczęscie, że zabrałam sie sama do krojenia, na ciastach była powloka pleśni Odpowiedz Link Zgłoś
misiam14 !!!!!!! Tylko nie na Powstańców !!!!!!!!!! 02.06.09, 15:00 "Dobre torty można zamówić w cukierni n aPowstańców (vis a vis Bybka). " Ja bym już kolejny raz nie ryzykowała. Zamówiłam dla dziecka śliczny torcik. Mój synek wybierał sam. Kosztował prwie 98 zł, no ale czego się nie robi dla synka:) Zaliczka 40zł wpłacona, tydzień wcześniej zamówiłam. Był to duży torcik i nie miałam go w domu gdzie przechowac, więc odebrałam go 3h przed urodzinami.Tzn. chciałam go odebrać, bo do odebrania doszło ale zaliczki!! Przyszłam po tort a Pani go szukała chyba z 15 min. No i okazało sie że zapomniała zamówić. Myślałam, że tą kobietę powieszę... mój synuś stał i płakał, bo przyjdą koledzy, a on tortu nie ma... Mądra Pani zaproponowała mi tort komunijny... załamka... co z tego ze oddała mi zaliczkę a ja zostałam bez wymarzonego tortu dla synka. Powiedziała tylko przepraszam, ale każdy może zpomniec... szok. Nigdy w życiu !!!!!!!!!!! Tak więc na własne ryzyko zamawiajcie torty... bez gwarancji odbioru go.... Swoja drogą kupiłam tam kiedyś lody w pudełku... odmrazane były już raz bo widać było... oddałam po czym Pani powiedziała, że tydzień temu mieli awarię prądu i mogły się trochę roztopić... super cukiernia:):) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanka.zabek Re: !!!!!!! Tylko nie na Powstańców !!!!!!!!!! 02.06.09, 16:10 zgadzam się. ABSOLUTNIE nie polecam Karmelka!! Po pierwsze, ciasta (szczególnie małe pączki) czesto są stare. Po drugie- i to jest gorsze- w zimie mąż i dwójka dzieci zatruli sie tak stara eklerką. Poza tym wyroby są zwyczajnie niesmaczne. Omijajcie tą cukiernię z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
asl72 Re: Gdzie zamówić tort? 02.06.09, 21:16 Ja od kilku lat zamawiam torty i ciasta na chrzciny, komunie i urodziny w cukierni na ul. Wojska Polskiego koło Urzędu Miasta i nigdy się nie zawiodłam. Zawsze przygotowane na czas (sobota, niedziela, świeżutkie) i po prostu rozpływają się w ustach. Z czystym sumieniem polecam Odpowiedz Link Zgłoś
pewienktos Re: Gdzie zamówić tort? 03.06.09, 01:34 witam specjalista od tortow nie jestem, ale z czystym sumieniem moge Wam polecic mojego znajomego, jest najlepszym specjalista od tortow, wiecej nie bede go chwili niech najlepiej sam to zrobi a oto kilka jego prac nasza-klasa.pl/profile/12753662/gallery/album/3pozdrawiam artur Odpowiedz Link Zgłoś
pewienktos Re: Gdzie zamówić tort? 03.06.09, 01:36 niewłaściwie wkleiłem link nasza-klasa.pl/profile/12753662/gallery/album/3 Odpowiedz Link Zgłoś
asik245 Re: Gdzie zamówić tort? 03.06.09, 19:28 picasaweb.google.pl/tortmarzen tu jest więcej propozycji tortów Pana Marka Odpowiedz Link Zgłoś
fanta001 Re: Gdzie zamówić tort? 06.06.09, 23:19 Cukierni na ul. Powstańców NIE POLECAM. Zamawiałam tam tort 2 razy i 2 razy się sparzyłam. Pierwszysm razem zgubili ponoć formę do zamawianego przeze mnie tortu i zrobili królika zamiast kubusia puchatka i nawet nie raczyli zadzwonić chociaż numer pani zapisała. Drugim razem zamawiałam tort- clowna, to napis jaki sobie zażyczyłam zrobili na boku tortu tak, że wogóle go widać nie było, a miał być na środku jak we wzorze!!! Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
uki-net Re: Gdzie zamówić tort? 14.09.09, 15:53 Zuza 2007 prosze podaj namiary na tę Panią od tych tortów, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marika8282 Re: Gdzie zamówić tort? 19.09.09, 16:08 Ja polecam cukiernie na Batorego juz drugi rok zamawiam u nich tort na urodziny mojej coreczki i jesetm bardzo zadowolona jest pyszny Odpowiedz Link Zgłoś