sibeliuss 09.01.09, 14:04 www.dwukropek.pl/0,0,,0,Wolomin,294.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna_w_z Szukają Państwo nowego administratora??? 29.01.09, 08:51 Dzień dobry, jesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą zarządzającą jeżeli szukają Państwo nowego administratora prosimy o kontakt: www.w-z.waw.pl. Pozdrawiam Joanna Zawadil/W-Z s.c. Odpowiedz Link Zgłoś
mardo_zabki Ubezpieczenia I Biura Podróży 29.01.09, 13:39 Witam, zapraszam do mojego biura UBEZPIECZENIA I BIURA PODRÓŻY przy ul. Piłsudskiego 103 vis a vis Praskiej Giełdy Spożywczej Współpracujemy z zaufanymi Towarzystwami Ubezpieczeniowymi i Biurami Podróży. Promocje i zniżki te same co w firmach które reprezentuję. Zapewniamy doradztwo i profesjonalizm Odpowiedz Link Zgłoś
katrem biuro rachunkowe 30.01.09, 23:46 ksiegowosc i PITY roczne serdecznie zapraszam: ksiegowa24h.ulotka.biz/ Odpowiedz Link Zgłoś
marcin10-1 Re: biuro rachunkowe 17.06.14, 07:35 Poleca stronę www.biurorachunkowekielce.pl - rozliczają wszystkie dokumenty i PIT-Y dla firm Odpowiedz Link Zgłoś
karolek1958 Re: biuro rachunkowe 27.06.14, 12:18 Korzystam z usług księgowych warszawskiego biura. Mimo tego, że prowadzę działalność w Łodzi wszystko mam zrobione na czas. Wszelkie dokumenty przesyłam pocztą i maile. Mogę liczyć na ich wsparcie. vattax.pl Odpowiedz Link Zgłoś
damianero89 Re: biuro rachunkowe 09.03.15, 15:32 Cała moja rodzina zaufała firmie tax expert i jest to chyba jak do tej pory najlepsza firma tego typu z którą mieliśmy okazję współpracować :) Odpowiedz Link Zgłoś
80gosc Re: biuro rachunkowe 01.04.15, 12:11 Ja osobiście polecam biuro Axell Financial Services. Biuro jest bardzo solidne i rzetelne. Posiada certyfikaty, wykwalifikowaną kadrę oraz ubezpieczenie OC. Na rynku Polskim od 2004 roku to już o czymś świadczy, co więcej biuro należy do holenderskiej grupy Carpenter Europe istniejącej od ponad 80 lat. Polecam daje link www.axell.pl; e-mail afs@axell.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alexalexandra Re: biuro rachunkowe 03.09.15, 13:17 Dobrze, żę są takie strony i artykuły. Mozna się czegoś nowego dowiedzieć, jeśli nie ma się księgowej to jest ciężko. Ja przez chwile korzystałem z oferty Biura Rachunkowego M-A, jak pracowałem w Łodzi i byłem bardzo zadowolony. Panie były dokładne i pilnowały terminów, nie było rzerzy na ostatnią chwilę. Bardzo przyjemne biuro Polecam=) Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa555 Re: biuro rachunkowe 05.08.14, 16:49 Według mnie najlepszym biurem rachunkowym jest biuro rachunkowe warszawa. Odkąd wspomagają mnie w rachunkowości nie mam żadnych problemów. Co więcej wiem, że pracownicy są oddani pracy i bardzo w nią zaangażowani. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaalenach Re: biuro rachunkowe 10.03.15, 14:29 a czemu nie księgowość online? Odpowiedz Link Zgłoś
damianero89 Re: biuro rachunkowe 30.03.15, 08:50 Jak już wybierać biuro rachunkowe to porządne ;) Osobiście wybrałbym tax expert księgowość we Wrocławiu która ma bardzo pozytywne opinie wszędzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
80gosc Re: biuro rachunkowe 01.04.15, 12:03 Witam ja osobiście polecam Axell Financial Services podaje stronę www.axell.pl , e-mail afs@axell.pl Biuro posiada Certyfikat Rzetelnego Biura Rachunkowego oraz ubezpieczenie OC. Odpowiedz Link Zgłoś
monikapietrusinskabiuro Re: biuro rachunkowe 24.11.20, 12:37 Oferuję usługi księgowości ONLINE z zakresu prowadzenia książki przychodów i rozchodów, rozliczenia ryczałtu, rozliczenia z ZUS, rozliczenia z US, kadry i płace. Każdemu klientowi udostępniam program wfirma do analizy przychodów i kosztów oraz do wystawiania faktur. Faktury można mi dostarczać osobiście, SMSem, mailem przez Google Drive oraz DropBox. Rozliczam podatników z różnych branż m.in firmy transportowe, handlowe, usługowe, pracowników służby zdrowia, programistów. Zapraszam na stronę Internetową www.ksiegowoscdlait.pl/ Ukończyłam podyplomowe studia z Rachunkowości i Podatków na Uniwersytecie Warszawskim. Ukończyłam również kursy na Samodzielną Księgową (kurs II stopnia) a następnie na Główną Księgową (kurs III stopnia) zakończone egzaminem w Stowarzyszeniu Księgowych w Polsce. Moje biuro rachunkowe znajduje się na liście Centrum Informacji Księgowej (www.cik.org.pl/biuro/biuro-rachunkowe-monika-pietrusinska-11797). Odpowiedz Link Zgłoś
tv2000 Re: >>Ogłoszenia<< forum Dwukrope 03.02.09, 17:03 zapraszam na WWW.MTECHNIC.PL.TL i dziękuję za dotychczasowe zainteresowanie naszą ofertą. Odpowiedz Link Zgłoś
tv2000 seicento 1,1 2004 pierwszy właściciel 06.02.09, 15:33 sprzedam. Stan jak nowy. Mały przebieg, stan idealny, 2 kpl. kół, kolor żółty wanilia, radio cd, alarm, cena 10900,- Odpowiedz Link Zgłoś
gusiaa00 mieszkanie do wynajęcia 17.06.14, 09:07 olx.pl/oferta/wynajme-mieszkanie-CID3-ID5PXDF.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasia6788 Kosmetyczka do salonu kosmetycznego w poszukiwana 24.06.14, 11:37 poszukuję kosmetyczki do salonu w Ząbkach. Proszę o kontakt mailowy Odpowiedz Link Zgłoś
mmilkkaa Re: Kosmetyczka do salonu kosmetycznego w poszuk 30.06.14, 19:38 Jestem zainteresowana pani ofertą proszę o podanie maila skontaktuję się z panią dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
kot.amelia Re: >>Ogłoszenia<< forum Dwukrope 25.03.16, 11:28 A biuro rachunkowe z tej strony- qbilans.com.pl/oferta/korzysci.html? Warto sprawdzić, bo ich oferta z tego co pamiętam zawsze była bardzo konkurencyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
kryspina007 Re: >>Ogłoszenia<< forum Dwukrope 04.01.17, 11:13 bardzo dobrym biurem rachunkowym jest amgbiuro.pl współpracuję z nimi od lat Odpowiedz Link Zgłoś
monikapietrusinskabiuro Re: >>Ogłoszenia<< forum Dwukrope 24.11.20, 12:35 Oferuję usługi księgowości ONLINE z zakresu prowadzenia książki przychodów i rozchodów, rozliczenia ryczałtu, rozliczenia z ZUS, rozliczenia z US, kadry i płace. Każdemu klientowi udostępniam program wfirma do analizy przychodów i kosztów oraz do wystawiania faktur. Faktury można mi dostarczać osobiście, SMSem, mailem przez Google Drive oraz DropBox. Rozliczam podatników z różnych branż m.in firmy transportowe, handlowe, usługowe, pracowników służby zdrowia, programistów. Zapraszam na stronę Internetową www.ksiegowoscdlait.pl Ukończyłam podyplomowe studia z Rachunkowości i Podatków na Uniwersytecie Warszawskim. Ukończyłam również kursy na Samodzielną Księgową (kurs II stopnia) a następnie na Główną Księgową (kurs III stopnia) zakończone egzaminem w Stowarzyszeniu Księgowych w Polsce. Moje biuro rachunkowe znajduje się na liście Centrum Informacji Księgowej (www.cik.org.pl/biuro/biuro-rachunkowe-monika-pietrusinska-11797). Odpowiedz Link Zgłoś