charli_27 23.02.09, 07:13 Czy może ktoś coś wie o basenie w Ząbkach doszła mnie taka informacja i chciałbym ją potwierdzić? Czy to realne ????? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaskowa1 Re: Basen w Zabkach 23.02.09, 08:27 ja troszkę z innej beczki choć w temacie, gdzie najbliżej Ząbek na basen???? w samych Ząbkach o ile mi wiadomo nie ma!? Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: Basen w Zabkach 23.02.09, 10:26 najbliższe dwa z tego co mi wiadomo to jest wesoła (wesolandia) i targówek (polonez), również żałuję, że w ząbkach nie ma basenu...sama chętnie np. zamiast na spacer w ciągu dnia poszłabym z córką na basen a tu niestety, najbliższy jest ładny kawałek drogi stąd...:( Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: Basen w Zabkach 23.02.09, 11:05 jest jeszcze pływalnia w Rembertowie na osiedlu wojskowym. taka mocno kameralna, ale przyjemna. Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: Basen w Zabkach 23.02.09, 11:12 a tak, zapomniałam o AON:) ale ten basen jest malusieńki:) Odpowiedz Link Zgłoś
bioo Re: Basen w Zabkach 23.02.09, 12:40 no i na balkonowej , blisko łodygowej, niedaleko mc donalda Odpowiedz Link Zgłoś
baseciq Re: Basen w Zabkach 23.02.09, 16:12 Kawęczyńska na Pradze. Może nie najbliżej, ale dobry dojazd bo zaraz za działkami. A jak już Praga, to OSiR na Jagiellońskiej. W drugą stronę średniej jakości stary basen w Wołominie, który luksusowy nie jest, ale jest niedrogi. Odpowiedz Link Zgłoś
jaskowa1 Re: Basen w Zabkach 25.02.09, 12:06 -Serdecznie dziękuję za informację :)))- Pozdrawiam Monika z rodzinką :) Odpowiedz Link Zgłoś