misia3d 27.02.09, 18:25 Czy maja Państwo dobre doświadczenie z tej szkoły? Co Państwo sądzą o nowym Dyrektorze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evib Re: gimnazjum nr1 23.03.09, 15:30 Gimnazjum jako szkoła przeciętne, bez rewelacji. Co do Pana Dyrektora to odnoszę wrażenie iż bardziej zajmuje się kreowaniem własnego wizerunku niż tym co na prawdę dzieje się w szkole. Zatrudnia swoich znajomych z poprzedniej szkoły w której był dyrektorem i nie za bardzo interesują go problemy uczniów. Odpowiedz Link Zgłoś
kondzioxd Re: gimnazjum nr1 17.08.09, 02:51 Jestem uczniem tej szkoły i zgadzam się z tymi komentarzami szkola jest niezadbana ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
jas198 Re: gimnazjum nr1 26.08.09, 19:25 To do jakiego gimnazjum radzicie posłac dziecko?? Odpowiedz Link Zgłoś
vogue3221 Re: gimnazjum nr1 27.08.09, 20:41 Myślę, że ogólnie nowym dyrektorom szkół w Ząbkach bardziej zależy na wykreowaniu wizerunku (jak już ktoś tu napisał), niż na dobru szkoły. Tak jak "szanownej" pani Stępak która, na szczęście, nie sprawuje już urzędu dyrektora w dwójce, bo na pewno jej postępowanie nie było zbyt dobre. Do założycielki tematu: niech posle pani dziecko do szkoły w Warszawie, koszty nieduże a korzyści ogromne, ponieważ ja sam chodze do szkoł w warszawie to znam sie raczej na rzeczy. Dojazd także nie jest problemem, autobusy są? A dziecko w porannych godzinach szczytu nie zginie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś