zabki.pawel 28.08.09, 15:28 czy wybiera się ktoś z ząbek i czy jest jakiś punkt spotkań? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrida_pl Przejechała masa - tramwaje stoją w korkach 28.08.09, 22:31 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,6978396,Przejechala_masa___tramwaje_stoja_w_korkach.html Brawo rowerzyści... ja rozumiem utrudniać życie samochodziarzom (chociaż to też jest dyskusyjne), ale co Wam tramwaje przeszkadzają??? Odpowiedz Link Zgłoś
zabki.pawel Re: Przejechała masa - tramwaje stoją w korkach 29.08.09, 00:00 nikt nie chce utrudniać nikomu życia warto jednak żeby samochodziarze i tramwajarze zauważyli, że istnieje cos takiego jak ruch rowerowy Odpowiedz Link Zgłoś
corrida_pl Re: Przejechała masa - tramwaje stoją w korkach 29.08.09, 00:14 Z całym szacunkiem ale bredzisz, zróbcie pogadankę w Tramwajach Warszawskich jak chcecie kogoś uświadamiać, a ludziom dajcie wrócić normalnie z pracy do domu. I co to za określenie tramwajarze (wyraźnie pejoratywne)??? Jak wracam do domu tramwajem to jestem tramwajarzem? No żesz k...a, samochodem, żle, tramwajem źle... helikopterem będzie OK? Odpowiedz Link Zgłoś
zabki.pawel Re: Przejechała masa - tramwaje stoją w korkach 29.08.09, 00:27 myślę, że tak to będzie najlepszy środek lokomocji dla ciebie, przeczytasz jakiś artykuł, że rowery zakorkowały warszawę , że stoją tramwaje i podniecasz się potem publicznie na forum (tramwaje postały może 30minut i po sprawie) a ile korków tworzą debile na środku skrzyżowania, tacy co nie patrzą dookoła i potrącą pieszego, rowerzystę itd. albo wjadą pod tramwaj - to dopiero korkuje miasto "I co to za określenie tramwajarze (wyraźnie pejoratywne)??? Jak wracam do domu tramwajem to jestem tramwajarzem?" - a jak wracasz samochodem to jesteś samochodziarzem? Odpowiedz Link Zgłoś
corrida_pl Re: Przejechała masa - tramwaje stoją w korkach 29.08.09, 00:36 zabki.pawel napisał: > myślę, że tak to będzie najlepszy środek lokomocji dla ciebie, przeczytasz jaki > ś > artykuł, że rowery zakorkowały warszawę , że stoją tramwaje i podniecasz się > potem publicznie na forum (tramwaje postały może 30minut i po sprawie) a ile > korków tworzą debile na środku skrzyżowania, tacy co nie patrzą dookoła i > potrącą pieszego, rowerzystę itd. albo wjadą pod tramwaj - to dopiero korkuje miasto i to daje prawo rowerzystom do blokowania transportu publicznego? Tok rozumowanie na zasadzie kradnę mniej od innych czyli jestem lepszy. > > "I co to za określenie tramwajarze (wyraźnie pejoratywne)??? Jak wracam do domu > tramwajem to jestem tramwajarzem?" - a jak wracasz samochodem to jesteś > samochodziarzem? Wytłumacz mi jedno co rowerzyści chcieli żeby ludzie przemieszczający się tramwajami zrozumieli? Tak sympatii ludzi zjednacie... Odpowiedz Link Zgłoś
zabki.pawel Re: Przejechała masa - tramwaje stoją w korkach 29.08.09, 00:31 a jak chcesz spokojnie wrócić do domu to wysil troszkę mózgownicę i zajrzyj choćby na stronę organizatorów to będziesz wiedział, które miejsca omijać życzę powodzenia i zapraszam za miesiąc na rowerek :) Odpowiedz Link Zgłoś
corrida_pl Re: Przejechała masa - tramwaje stoją w korkach 29.08.09, 00:38 W pracy mam lepsze zajęcia dla mojej mózgownicy niż szperanie w sieci jaka trasę ma masa krytyczna, przejazd stoczniowców, czy zebranie kółka wielbicieli gołębi pocztowych... i ustalanie na tej podstawie drogi powrotnej do domu Odpowiedz Link Zgłoś