wesola.ona 05.06.08, 16:27 Nie chce żebyście pomyślały, że nadużywam alkoholu, ale najlepszym sposobem na zrzucenie napięć dnia jest lampka dobrego wina wypita wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosik112 Re: Na relaks lampka wina 05.06.08, 17:45 jakbym miala pic kieliszek wina kazdego wieczoru kiedy jestem zmeczona to chyba bym popadla w alkoholizm :) ale raz na jakis czas to czemu i nie nawet cala butelke :D Odpowiedz Link Zgłoś
mala-mama Re: Na relaks lampka wina 06.06.08, 14:22 AAA jakie macie swojae NAJulubieńsze??? Ja bardzo lubie CHIANTI Odpowiedz Link Zgłoś
wesola.ona Re: Na relaks lampka wina 06.06.08, 16:16 Może być też chianti ale żeby tak jeszcze było tanie najczeście nie wydaje za dużo na wino chociażby nie wiem jak dobre było Odpowiedz Link Zgłoś
mala-mama Re: Na relaks lampka wina 06.06.08, 16:48 ALE to nie problem kupić dobre wino i się nie spłukać, np. tu jest kilka fajnych opcji do 30 zł www.winowino.com/forum.php?site=temat&id=61 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca zakupowy Re: Na relaks lampka wina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 09:54 Może zasmakujecie w ofercie naszego sklepu - www.twojezakupy.com.pl moje Drogie Panie... Jarosław Szczurek - Manager Projektu CTM Cash & Delivery jaroslaw.sz@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka Re: Na relaks lampka wina IP: 158.75.64.* 08.08.08, 14:59 A ja uwielbiam białą varne,2 lampki i relaks całkowity... Odpowiedz Link Zgłoś
street_man Re: Na relaks lampka wina 28.08.08, 11:58 Owocne będą dla mnie z pewnością informacje o polecane wina :) Drogie, tanie, dobre - straszna abstrakcja. Wino do 40-50 zł szalenie smaczne, nie ciężkie. Przyjemne idealne właśnie na relaks. Oprócz podanych co polecacie jeszcze? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta-znudzona Re: Na relaks lampka wina 02.09.08, 22:30 Relaksuję się w tedy, gdy wokół mnie jest zupełna pustka, kładę się wygodnie na łóżku,układam swoje ciało lużno,puszczam w miarę cicho nastrojową muzykę , zamykam oczy .O niczym nie myślę . Małe pół godziny i zasypiam .Jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
migaczi1 Re: Na relaks lampka wina 08.09.08, 19:03 uwielbiam wino, ale ostatnio gustuję w wlasnoręcznie zrobionej wiśniówce Odpowiedz Link Zgłoś
street_man Re: Na relaks lampka wina 09.09.08, 15:49 własne zawsze lepiej smakuje:) Powiem Wam jeszcze, że wieś rozluźnia równie dobrze jak wolny dzień z książką. Wieś - krówki, pieski, kurki Odpowiedz Link Zgłoś