dieren 01.08.10, 01:00 Witam pomozecie mi wybrac bezpieczne foteliki dla moich dzieci 7 lat i blizniaki 4 lata do Forda Galaxy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dieren Re: 3 foteliki do Forg Galaxy 01.08.10, 13:24 siedzenia preferuje rozstawione czyli pojedyncze po lewej 2 na rozdzielonych fotelach i po prawej tak samo tak ze srodek przez srodek auta jest przestrzen kazde siedzenie jest samodzielnym oddzielonym, wybaczcie jesli zle cos napisalam ale kompletnie niewiem jak to mialam rozpisac Odpowiedz Link
dieren Re: 3 foteliki do Ford Galaxy 01.08.10, 20:53 Kochani bardzo Was prosze doradzcie mi jakie foteliki dla moich pociech najbezpieczniejsze beda... Odpowiedz Link
ilhenny Re: 3 foteliki do Ford Galaxy 01.08.10, 21:41 jesteś w bardzo komfortowej sytuacji bo możesz zamontować praktycznie każdy fotelik moja propozycja to tańsze foteliki bez rozkładania do spania gdyż można odchylać siedzenia samochodowe mobi monterey cybex solution x i pewnie jeszcze kilka teraz to tylko napisz na czym ci zależy najbardziej tylko nie pisz bezpieczeństwo bo wszystkie mają 4* i jeszcze dokładnie rok produkcji samochodu Odpowiedz Link
dieren Re: 3 foteliki do Ford Galaxy 02.08.10, 12:52 rok produkcji auta 98 natomiast jezeli wszystkie sa bezpieczne z tej podanej grupy to chodzi mi jeszcze o komfort jazdy przewaznie robimy 1000km w jedna strone wiec moglyby sie rozkladac razem z fotelem do pewnego poziomu zeby dzieci mogly w miare wygodnie spac Dziekuje za wszystkie podpowiedzi Odpowiedz Link
ilhenny Re: 3 foteliki do Ford Galaxy 02.08.10, 15:30 sam komfort jest również podobny bo cała amortyzacja jest w zawieszeniu samochodu i siedzeniu samochodowym, przy kapitańskich fotelach naprawdę nie ma większego problemu i znaczenia sam fotelik Odpowiedz Link
dieren Re: 3 foteliki do Forg Galaxy 12.08.10, 10:26 ihenny napisz mi jeszcze czy maxi-cosi rodi xr tez bedzie dobrym wyborem dla moich dzieci i mojego auta Odpowiedz Link
ilhenny Re: 3 foteliki do Forg Galaxy 13.08.10, 17:39 tak nie ma problemów z tym zestawem Odpowiedz Link