Dodaj do ulubionych

Jane Exo czy Cybex Pallas 2 fix?

24.01.12, 23:27
Pallasa mierzyłam, Exo nie do dostania w moi mieście...
Obserwuj wątek
    • mrukumaster Re: Jane Exo czy Cybex Pallas 2 fix? 25.01.12, 10:32
      Exo to fajny fotel ale jeżeli masz malusieńskie dziecko, Cybex pallas jak dla mnie dla małego dziecka się nie nadaje. Mój idol w tej grupie to Romer Safefix Plus lub względnie Duo Plus. A najlepiej fotel tyłem np. Izi combi isofix
      • mia_siochi Re: Jane Exo czy Cybex Pallas 2 fix? 26.01.12, 07:51
        Zamontowaliśmy pallasa, dziś powoże młodego, zobaczymy czy mu się spodoba.
        Pallas to kompromis między mną a ojcem dziecka smile Ja chciałam montowany tyłem, on sobie nie radzi z dzieckiem które tak siedzi,gdy np zacznie płakać. Dlatego chcieliśmy pallasa lub kiddy, z tym że kiddy nie ma gdzie obejrzeć. Więc dzis próba generalna.
      • reload1980 Re: Jane Exo czy Cybex Pallas 2 fix? 30.06.12, 17:25
        my posiadamy Jane Exo, ale też mieliśmy rozterki przed kupnem fotelika. wink Exo sprawuje się rewelacyjnie, nie dość, że bardzo bezpieczny (SPS i tłok pneumatyczny robią jednak swoje), to w dodatku wygodny. oby nigdy nie musiał być testowany przez nas podczas wypadku, testy zderzeniowe ADAC zupełnie wystarczą.
        • kwap666 Re: Jane Exo czy Cybex Pallas 2 fix? 01.07.12, 11:02
          i kolejna broszurka uncertain dla jakiego dziecka kupiliscie fotelik? jakie fotele braliscie pod uwage? czym jane wygral z konkurencja? co robi tlok pneumatyczny?
    • mia_siochi Re: Jane Exo czy Cybex Pallas 2 fix? 26.01.12, 17:24
      Wrazenia z próby generalnej pallasa: dziecka z kurtką (nie grubą, z grubą zimową zupełnie sobie tego nie wyobrażam) nie da się swobodnie wpiąć, tym bardziej że samochód podłokietnikiem z tyłu. Przechylic się nad dzieckiem i zapiąć- niewykonalne. Musiałam wejść do samochodu, zdjąć podłokietnik i po 10 minutach udało się zapiąć wrzeszczącego dzieciaka.
      • ilon77 Re: Jane Exo czy Cybex Pallas 2 fix? 05.02.12, 15:05
        mia_siochi napisała:

> Wrazenia z próby generalnej pallasa: dziecka z kurtką (nie grubą, z grubą zimow
        > ą zupełnie sobie tego nie wyobrażam) nie da się swobodnie wpiąć, tym bardziej ż
        > e samochód podłokietnikiem z tyłu. Przechylic się nad dzieckiem i zapiąć- niewy
        > konalne. Musiałam wejść do samochodu, zdjąć podłokietnik i po 10 minutach udało
        > się zapiąć wrzeszczącego dzieciaka.
        witam wlasnie sie zastanawiam nad kupnem pallasa lub kiddy ale nie wiem po twoim opisie teraz roche zwatpilam a jaka duza jest twoja dzidzia?
        • mia_siochi Re: Jane Exo czy Cybex Pallas 2 fix? 05.02.12, 21:56
          1o kilo, jakieś 74 wzrostu, średnia krajowa zupełnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka