Dodaj do ulubionych

Reacro YS - problem z klamrami

07.10.12, 09:46
Od ponad roku użytkuję fotelik Recaro Young Sport 9-36 kg, bardzo jesteśmy zadowoleniwink
Po miesiącu użytkowania okazało się że klamry nie trzymają pasówsad zapięte pasy w klamry można było bez trudu przesuwać mimo zamkniętej klamry, zgłosiłam reklamację, w ciągu 2 dni podjechałam do sklepu gdzie czekały na mnie nowe klamry, pracownik wymienił je i myślałam - jednorazowy incydent, teraz po roku problem się powtórzył, zgłosiłam znowu reklamację, klamry już kurier przywiózł do domu,
Teraz to jestem tym mocno zniesmaczona, taka marka, fotelik też mało nie kosztował i drugi raz coś takiego??? Oczywiście przedstawiciel zapewnia mnie że coś takiego się nie zdarza, że to jakiś przypadek.
Wykonuję telefon do koleżanki, ma identyczny fotelik, kupiony w tym samym czasie, pytam o fotelik a ona od razu że musi reklamować bo klamry nie trzymają pasów!!!!
Jestem w szoku, zastanawiam się jak to teraz rozwiązać, najchętniej chyba bym kupiła coś innego, co roku taka usterka? Czy ktoś ma podobne problemy? Doradźcie coś, proszęwink
Obserwuj wątek
    • mrukumaster Re: Reacro YS - problem z klamrami 10.10.12, 13:19
      Podejrzewam, że miałaś grającą klamrę, które zostały wycofane. Tutaj bardziej pomogłoby wymiana całych pasów nie tylko klamry krokowej ponieważ teraz są nowe pasy, z którymi nie ma problemów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka