qsko 03.10.13, 11:08 Witam, na stronie jednego sklepu znalazłam dwa foteliki do wyboru - monza nova i monza nova 2 . Na stronie recaro nie znalazłam info że jest nowy model. Czy faktycznie czymś się różnią te foteliki czy to tylko mydlenie oczu ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
areola82 Re: Recaro monza nova 2 03.10.13, 12:21 monza nova to ta produkowana do 2012r, od 2013 jest nowy model, który od starego różni się tylko materiałem z którego wykonana jest tapicerka - podobno łatwiej usunąć zabrudzenia i lepiej przepuszcza powietrze. Odpowiedz Link
qsko Re: Recaro monza nova 2 03.10.13, 12:47 w opisie fotelika na stronie sklepu napisane jest: Fotelik wyposażony został w mocne poduszki, które chronią głowę, szyję i barki nawet do 30% lepiej niż w poprzednim modelu. Dodatkowa pianka i usztywnione podłokietniki również poprawiają bezpieczeństwo dziecka. Różnica w cenie ok. 150zł. To który wybrać? Odpowiedz Link
mrukumaster Re: Recaro monza nova 2 05.10.13, 09:37 Nowszy bo nowszy jest wbrew pozorom mocno zmieniony. Różnica jest w profilu siedzisika, w grubości i kształcie zagłówka, dodatkowymi :poduszkami" bocznymi oraz jak twierdzi producent materiał z którego stworzona jest skorupa fotela Odpowiedz Link