yoma 15.01.12, 14:50 pi-ma.pl/shop/category.php?id_category=15 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lellapolella Re: Patrzcie, co pan ma 15.01.12, 15:11 chwytają za serce, szkoda, że za kieszeń też... byliny też ma ładne ale również ciut droższe niz przyzwoitość nakazuje, co oznacza, że może ktoś gdzieś ma storczyki taniej;) Odpowiedz Link
yoma Re: Patrzcie, co pan ma 15.01.12, 15:18 Jakbym miała szanse (a raczej jakby one miały u mnie szanse), tobym się nawet skubnęła w kieszeń. Głównie nawet o tobie myślałam, bo zdaje się ty masz szanse :) Ale tę calanthe tobym sobie może i wzięła. Do domu. Muszę zobaczyć, co Dobra Księga na to. Odpowiedz Link
yoma Re: Patrzcie, co pan ma 15.01.12, 15:36 Dobra Księga mówi, że z nią od cholery kłopotu. No to nie. Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Patrzcie, co pan ma 15.01.12, 15:35 No nie wiem... jakoś oferta mnie nie powala. Ceny i owszem powalają, 58 pln za półmetrowego perukowca podolskiego... No ale z pewnością znajdzie amatorów. Ludzie lubią takie różne dziwidła. Odpowiedz Link
horpyna4 Re: Patrzcie, co pan ma 15.01.12, 16:00 A propos dziwidła - znasz dziwidło olbrzymie? Ja osobiście nie znam i nie mam zamiaru poznawać z bliska... Odpowiedz Link
yoma Re: Patrzcie, co pan ma 15.01.12, 16:18 W sensie fallus Tytana? :) Zabrze go chyba ma. Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Patrzcie, co pan ma 15.01.12, 17:19 No bo wali jak z rzeźni miejskiej... Ja już tam wolę róże, ale są różne chciejstwa i ulubieństwa. Na szczęście. Odpowiedz Link
yoma Re: Patrzcie, co pan ma 15.01.12, 17:40 Podobno w Łodzi musieli kiedyś na parę dni zamknąć palmiarnię na kilka dni, tak jechalo z fallusów. Nie wiem, czy to prawda, czy miejska legenda. Odpowiedz Link