newill6 16.04.13, 15:44 ..se jade..jest tylko 18st i nie wiem czy zdjąc juz te kalesonki czy nie?..,bo to ryzyko..a jak będą przymrozki,,,nie znam pogody na popołudnie...:( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hesperia1 Re: Na działkę 16.04.13, 16:19 Nie zdejmuj.Ja w niedzielę wiosnę poczułam,wskoczyłam w letnie ciuchy i teraz umieram. Odpowiedz Link
lellapolella Re: Na działkę 16.04.13, 20:52 No, ciekawe, na co się zdecydowałeś;) U mnie lało. Odpowiedz Link
newill6 Re: Na działkę 16.04.13, 22:13 ...zazartowałem oczywiscie w tym cieplutkim powietrzu...nie padało,cichutko i spokojnie ,nawet majaczylo delikatnie slońce..' a padało ,,przelotnie ok 13... Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Na działkę 17.04.13, 07:08 U mnie pogoda wręcz idealna na działkę. Wyschło na tyle, że da się wejść na grządki. Ciepło, bez deszczu. Kota czeka codziennie na działce na swoją porcję smakołyków. Żeby jeszcze to wiosenne powietrze tak nie męczyło ;) Odpowiedz Link
asta6265 Re: Na działkę 17.04.13, 08:56 U nas dzisiaj rano była pierwsza wiosenna burza. Grzmotnęło kilka razy i lało jak z cebra:) Odpowiedz Link
sigrid6 Re: Na działkę 17.04.13, 10:37 Pierwszą burzę mamy już za sobą , a jaka piękna tęcza po niej była. Calutka i tak blisko domu. Dzisiaj od rana ładne słońce i coraz cieplej. Pąki na krzewach już pękają i za moment będzie zielono. Odpowiedz Link
leloop Re: Na działkę 17.04.13, 11:37 > Dzisiaj od rana ładne słońce i coraz cieplej. Pąki na krzewach już pękają i za > moment będzie zielono. :P Odpowiedz Link
sigrid6 Re: Na działkę 17.04.13, 10:50 Z tymi kalesonkami to poważna sprawa nie można TAKIEJ decyzji podejmować pochopnie. Dobrze że się z nami konsultujesz. Jesienią sprawa jest prosta. Zakładasz i już. Ale wiosną !!! Ja uważam że... jeszcze zimna Zośka może poszczypać w j...cza. Tak jak wrażliwe roślinki trzeba okrywać tak trzeba dbać i o j... Może po prostu mieć kalesonki w plecaczku i w razie potrzeby założyć. Bo nie można też przegrzać. Ja uważam że........spytaj się żony ona na pewno wie lepiej to Ci poradzi. ;-)))) Odpowiedz Link
lellapolella Re: Na działkę 17.04.13, 11:16 z kalesonkami, Newill, powoli się żegnaj, lato za pasem. Czas rozejrzeć się za stringami:P Odpowiedz Link
sigrid6 Re: Na działkę 18.04.13, 20:31 chociaż majteczki w kropeczki ho ho ho ho Ale disko polo nie lubię. Odpowiedz Link