leloop 13.11.13, 12:31 wiosna posadziłam dalie "kawa z mlekiem" nabytej droga kupna. wiadomo ile w takiej torebce jest tych bulwek, w sam raz, żeby ruszyło. oto co wczoraj wyciągnęłam z ziemi, mało narządu nie połamałam ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: urodziłam se potwora 13.11.13, 12:42 O, całkiem jak moje, co je dostałam od kol. Wrexham z sąsiedniego forum :) Odpowiedz Link
newill6 Re: urodziłam se potwora 13.11.13, 14:03 ..ta..a ciągle narzeka ..a tu taakie plony..:) Odpowiedz Link
leloop Re: urodziłam se potwora 13.11.13, 17:10 Newill, ja nie narzekam, w skrytości duszy pękam z dumy ;) zwyczajnie mnie zatkało jak wyciągnęłam toto z ziemi. chcesz ? mogę się podzielić na wiosnę. Odpowiedz Link
newill6 Re: urodziłam se potwora 13.11.13, 18:55 ..dzięki.dzięki za dobre serce...kiedyś je sadziłem mimo że na pewno dają duzo barwy w ogrodzie jakoś z czasem dałem sobie spokój ... Odpowiedz Link
lellapolella Re: urodziłam se potwora 14.11.13, 13:32 bardzo obiecujący potwór:) cieszy, gdy się wykopie, ale potem już same problemy... Ja, niestety, musiałam w tym roku złapać za siekierę, bo się piwniczka pod podłogą nie chciała domknąć. Jak nie przetrwają po tej masakrze, zrobię to, co Newill. Odpowiedz Link