Dodaj do ulubionych

oregano kent

04.09.14, 12:11
zapragnęłam posiadać. Czy ktoś z Was ma i mógłby powiedzie ja się to to sprawuje w ogrodzie?
I gdzie mogę ew kupić nasionki bo cena sadzonki z przesyłką jak dla mnie absurdalna jest nieco....
Obserwuj wątek
    • edziakrys Re: oregano kent 04.09.14, 14:08
      allegro.pl/aromatyczne-oregano-o-ozdobnych-kwiatach-kent-b-i4547608489.html
      też drogo ale jak patrzę to też już pragnę...
      • leloop Re: oregano kent 04.09.14, 15:01
        cieszcie się, ze w złotych a nie w euro. u nas 9.90
        • lellapolella Re: oregano kent 04.09.14, 15:26
          Ja sobie akurat nabyłam na FO, za zabójczą cenę 4 zł:) Jak już do mnie dotrze, to zrobię zdjęcie, bo sama nie wiem, jaka ta sadzonka duża, ale sądzę, że wystarczająco:)
          • szadoka Re: oregano kent 04.09.14, 15:37
            Ja też chce w takiej cenie :). Chyba odżałuje i kupie na allegro bo nigdy nie widziałam w sklepie stacjonarnym żadnym. Śliczności jest.
            Ciekawam czy się rozsiewa jak zwykłe zielone. Bo złociste muszę dzielić, niby kwitnie ale siewek nigdy nie zauważyłam.
            • szadoka Re: oregano kent 04.09.14, 20:23
              kupione zatopione :), wypatrzyłam też odmiane ametyst ale nie będę pazerna
            • lellapolella Re: oregano kent 04.09.14, 21:02
              zojalitwin.wordpress.com/?s=lebiodka
              Zoja pisze, że tylko przez podział kępy. Moja złocista też się nie sieje, variegatek małych też nie widać. Może i dobrze- zwykłe sieje się za dziesięciu:D
              • szadoka Re: oregano kent 05.09.14, 21:05
                Spróbuję je rozmnożć w przyszłym roku przez odkłady. Tylko u mnie ziemia raczej kwaśna, podsypię mu dolomitu i się zobaczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka