anieatak 13.01.04, 11:39 lepiej byc podejrzliwym czy naiwnym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_25 Re: podejrzliwosc 13.01.04, 12:29 Dobre pytanie. Tylko juz samo myślenie, że jak sie nie jest podejrzliwym to się jest naiwnym jest podejrzliwością:) Bo właściwie po co zakładać, ze ktoś nas chce oszukać? Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: podejrzliwosc 14.01.04, 15:17 kasia_25 napisała: > Dobre pytanie. Tylko juz samo myślenie, że jak sie nie jest podejrzliwym to się > jest naiwnym jest podejrzliwością:) Bo właściwie po co zakładać, ze ktoś nas c > hce oszukać? jezeli jest sie ofiara , jednego wielkiego oszustwa..to ja nie zakladac? Napisz cos u mnie Katarzyno? Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: podejrzliwosc 25.03.04, 20:38 kasia_25 napisała: > Dobre pytanie. Tylko juz samo myślenie, że jak sie nie jest podejrzliwym to się > jest naiwnym jest podejrzliwością:) Bo właściwie po co zakładać, ze ktoś nas c > hce oszukać? wszyscy vs niektorzy? spytaj an_a1 ja nie mam pewnosci, huhu Odpowiedz Link Zgłoś
an_a1 Re: podejrzliwosc 26.03.04, 12:14 Tylko niektórzy i to będący w nikłej mniejszości. Ana Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: podejrzliwosc 26.03.04, 01:10 Podejrzliwosc i naiwnosc to nie sa przeciwstawne pojecia. Podejrzliwosc to bardzo zla emocja ktora potrafi zniszczyc wszystko wokol i w koncu nas. Naiwnosc to nie jest niszczaca jako negatywna energia ale potrafi przyniesc inne szkody bo czesto moze prowadzic do utraty kontroly nad tym co sie robi. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: podejrzliwosc 26.03.04, 02:00 mskaiq napisał: > Podejrzliwosc i naiwnosc to nie sa przeciwstawne pojecia. Podejrzliwosc to > bardzo zla emocja ktora potrafi zniszczyc wszystko wokol i w koncu nas. > Naiwnosc to nie jest niszczaca jako negatywna energia ale potrafi przyniesc > inne szkody bo czesto moze prowadzic do utraty kontroly nad tym co sie robi. > Serdeczne pozdrowienia. ciekawa wypowidzx wielowymiarowa w senSie warto to przeczytac trzy razy?? aby cos zrozumiec..wolno, myslac, wiele razy? Odpowiedz Link Zgłoś
fromagreatheight Re: podejrzliwosc 26.03.04, 01:53 mimo, że źle zadane pytanie jest to, odpowiem - naiwnym. Odpowiedz Link Zgłoś
katara Re: podejrzliwosc 26.03.04, 10:01 pytanie tnie jak nóż , ani ani. Mam nadzieję, że to nie jedyna alternatywa w życiu. Może najlepiej coś pośrodku, jak to mówią, wszystko ale bez skrajności. Złoty środek,.... to już zresztą chyba ktoś kiedyś powiedział hehe. Odpowiedz Link Zgłoś