Gość: Kub IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 00:51 Są jeszcze inni szcześliwi "urzytkownicy" Seronilu poza mną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kermit Re: Fluoksetyna IP: 217.67.196.* 13.02.02, 12:13 Gość portalu: Kub napisał(a): > Są jeszcze inni szcześliwi "urzytkownicy" Seronilu poza mną? ja byłem, napisałem co nieco w wątku "kochani co z tym alkoholem?" ostatni post kermita1 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arwena Re: Fluoksetyna IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 13:42 Skoro go zażywacie- jakie występuja u was skutki uboczne? Bedę bardzo wdzięczna za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: Fluoksetyna IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 15:30 Gość portalu: arwena napisał(a): > Skoro go zażywacie- jakie występuja u was skutki uboczne? Bedę bardzo wdzięczna > > za odpowiedź >Drgał mi każdy miesień, chodzilem jak "dynamit", rozkojarzony, żle i niewiele spalem -skorzystałem z zalecenia lekarza i odstawilem. Ogólnie źle znosiłem seronil. j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kub Re: Fluoksetyna IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 18:49 Na początku uczucie wymiotne (patrz wątek Prozac- cudowny lek na deprechę) po 2- 3 tygodniech minęło. Można mieć problemy z życiem intymnym. Ja nie mam . Kermit dłógo to brałeś ? Jak odstawiłeś dołek wrócił? Odpowiedz Link Zgłoś
kermit1 Re: Fluoksetyna 14.02.02, 11:19 witam, bralem dwa miesiace i pare dni, na razie, tzn. okolo miesiaca po odstawieniu jest ok, po prostu normalnie. A swoja droga ja nie mialem praktycznie zadnych objawow ubocznych, moze troche niedobrze mi bylo na samym poczatku, ale minelo po kilku dniach, pozdrowionka i trzymaj sie mocno i nie odstawiaj pigulek na wlasna reke, wydaje mi sie ze dwa miesiace to naprawde minimum, biorac pod uwage specyfike dzialania antydepresantow trzymanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kub Dzieki kermit IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 12:53 Juz raz odstawilem doxepin na wlasna reke bylo czego zalowac.Nigdy nie zrobie tego z zadnym innym lekiem. Pozatym seronil nie ma objawów ubocznych (na poczatku chce sie wymiotowac- szybko mija). Biore to już 8 miesięcy, wiem , że leki atydepres nie mogą uzależniać, kiedyś obiło mi się o uszy iż naukowcy podejżewają ,że Prozac może uzależniać słyszał ktoś o tym? Pozatym boję się że jak przestanę brać dołek wróci. POZDRAWIAM wszystkich walczących z koszmarem i wszystkich czytelników forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit Re: Dzieki kermit IP: 217.67.196.* 15.02.02, 12:13 ale w ten sposob to mozna popasc w bledne kolo, jak odstawie to dolek wroci, i tak sie nakrecic ze jak sie odstawi to mysli sie tylko czy wroci, czy nie, trzeba sie zawziac, nie myslec o tym i zapomniec o prochach, chyba nie chcesz brac lekow cale zycie trzymanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Dementi ! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 10:03 Wielu specjalistów twierdzi ,że po trzcim czy piątym ostrym epizodzie depresyjnym leki powinno si juz brać beztermninowo . Nie wyolbrzymijmy efektów ubocznych . W ciągu prawie trzech lat zażyłem kilkaset tabletek i jakoś nie zaobserwowałem skutków ubocznych . Zrobiłbym wszystko , by uniknąć horroru depresji . Obecnie jestem zdrowy ( być może tylko chwilowo ) . Nie biorę leków od miesiąca , ale powiedziałem sobie ,że gdy tylko pojawią się symptomy kolejnej depresji , powrócę do nich i będę brał przez długie lata . Poza tym , obok fluoksetyny czyli Prozacu , ciągle pojawiają się nowe , doskonalsze leki , powodujace coraz mniej owych skutków ubocznych .Dowiadujcie o nich . Żądajcie od psychatrów ,żeby je Wam przepisywali . To Wasze prawo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Dementi ! IP: *.man.polbox.pl 25.02.02, 09:41 Gość portalu: Ciekawy napisał(a): > Wielu specjalistów twierdzi ,że po trzcim czy piątym ostrym epizodzie > depresyjnym leki powinno si juz brać beztermninowo . > a co jeśli kobieta chce zajść w ciążę??? Odpowiedz Link Zgłoś
ekika Re: fluoksetyna 25.02.02, 11:07 uratowała mi życie .Goraco polecam żyję jak dawniej ,uśmiecham się i pomału wracam do życia zawodowego. biorę już ok. 2 m-ce na początku przez 1 dzień drgały mi mięśnie brzucha i to było b.śmieszne uczucie ale to oraz bóle żołądka minęły ,czuję się świetnie. Współcierpiący z myślami samobójczymi, nie zwlekajcie z zażywaniem leków bo możecie nie dożyć poprawy.Obecnie sa leki nowej generacji które nie uzależniają i można je brac do pół roku tak jak np. Bioxetin.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Fluoksetyna IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 16:32 Jem, czuję się świetnie, żadnych działań ubocznych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwka25 Re: Fluoksetyna 26.02.02, 19:21 zaczęłam brać Seronil na razie 10 mg dziennie, za tydzień mam brać 20 mg dz. Kto ma doświadczenie w leczeniu tym depresji z lękiem i napadami paniki? Kiedy zaczyna działać na lęk i czy na początku leczenia lęk wam się nasilał? Bardzo proszę o głosy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihaa Re: Fluoksetyna IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 00:50 mnie lekarz przepisal Fluoksetyne (jako lek na bulimie) ale nie bede brac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: Fluoksetyna IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 15:36 Jestem za tym aby do naszego forum dyskusyjnego przyłączyli się także lekarze psychiatrzy to by nam wszystkim na dobre wyszło. Kto jest za tym ? Odpowiedz Link Zgłoś