Gość: kris IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 16:01 Jak się czujecie po tym leku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j. Re: Zyprexa IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 17:43 Brałem promazin plus przeciwdepresyjne a potem mi zamieniono promazin na zyprexe.Muszę powiedzieć, że byłem mniej "uwalony" ,lepiej się wysypiałem ,mialem jaśniejsze spojrzenie.Jedynie co, to ma długi okres działania,potrafiłem i 12 godzin przesypiać. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Zyprexa IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 14:56 Dziękuję Ci za Twoje zdanie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Zyprexa IP: 62.244.142.* 29.04.02, 15:50 Gość portalu: kris napisał(a): > Jak się czujecie po tym leku ? Moja dziewczyna odłożyła ten lek z powodu złego samopoczucia i nadmiernej senności. Teraz bierze tylko fluoksetynę (przedtem razem) i czuje się znacznie lepiej. Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zyprexa IP: *.stacje.agora.pl 29.04.02, 17:34 Wlasnie jestem po wizycie u lekarza. recepta: Zyprexa. Diagnoza: chyba wiecie. jestem zalamana. czy ten lek Wam pomaga? ile czasu go bierzecie? czy mozna po nim pracowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katbiel Re: Zyprexa IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 13:44 Gość portalu: aga napisał(a): > Wlasnie jestem po wizycie u lekarza. recepta: Zyprexa. Diagnoza: chyba wiecie. > jestem zalamana. Ja nie wiem jaka to diagnoza, a bardzo jestem ciekawa, bo sama brałam Zyprexę przez 5 miesięcy ale nie wiem na co. Może Ty mi to wytłumaczysz? Będę Ci bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik Re: Zyprexa IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 21:23 Gość portalu: aga napisał(a): > Wlasnie jestem po wizycie u lekarza. recepta: Zyprexa. Diagnoza: chyba wiecie. > jestem zalamana. czy ten lek > Wam pomaga? ile czasu go bierzecie? czy mozna po nim pracowac? Nie panikuj! Jeśli pójdziesz do psychiatry z katarem, to też przepisze Ci jakiś neuroleptyk albo psychotrop.Taka profesja. Pomiędzy pomrocznością jasną a schizofrenią jest sporo innych doledliwości psychicznych, których skutki lekarze łagodzą między innymi Zyprexem. Wiadomość zła: Biorąc stale jakikolwiek lek NL lub PS prędzej lub później będziesz miała problemy z pracą, chyba że wykonujesz któryś z t.z. wolnych zawodów i możesz sama decydować kiedy i co robisz. Rada: Koniecznie zweryfikuj zalecenie brania tego rodzju leków. Pamiętaj: One nie leczą w dosłownym znaczeniu tego słowa. Ludwik P.S. Gdyby okazało się jednak, że jesteś schizofreniczką, to -uwierz- można żyć z tą "przpadłością" długo i szczęśliwie, tak jak ja sobie żyję od kilkudziesięciu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zyprexa IP: *.stacje.agora.pl 19.05.02, 21:43 czuje sie b. dobrze po tym leku. az jestem zdziwiona, ze az tak dobrze. rodzina mowi, ze zmiana jest b. widoczna. Ludwiku, diagnoza: prawdopodobnie schizofrenia. najwiekszym zmartwieniem mojej rodziny jest moja przyszlosc, a raczej jej finansowa strona. na razie pracuje, ale wiem, ze to moze wygladac roznie. niestety, nie wiem, jaki moze byc przebieg choroby i w zwiazku z tym mozliwosc pracy. czy waro pomyslec o wplatach na ZUS? a moze cos innego? moze znacie jakies rozwiazania? Odpowiedz Link Zgłoś