bajdon 17.02.04, 14:50 czy ktos z was moze mi dac numer telefonu do jakijs poradni, psychologa, czy kogo kowiek, kto moglby mi pomoc. jestem z warszawy. z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gumaguma Re: prosba 17.02.04, 21:25 Bajdonie, to co na razie udało mi się znależć: Instytut Psychiatrii i Neurologii (Sobieskiego 1/9) tel. 6426611 Oddział Dzienny Rehabilitacji SWZPZPOZ (Sobieskiego112) tel. 8418751 Szpital SWZPZPOZ Dolna 42 tel. 8411778 (centrala) Jeśli chodzi o pozostałe placówki państwowe, to poszukaj jeszcze w książce tel. pod hasłami: Przychodnie i Ośrodki Zdrowia Szpitale Poradnie Psychologiczne Poradnie Zdrowia Psychicznego w odniesieniu do twojej dzielnicy/rejonu Jeśli chodzi o prywatnych, zarówno psychologów jak i psychiatrów, to jest ich bardzo wielu, choć jak to w życiu bywa nie wszyscy godni polecenia. Jeśli będziesz chciał to popytam. Myślę, że jeśli będziesz się czuł na siłach, to najlepiej zacząć od rejonu, lub Sobieskiego. Zadzwonić na centralę, wyłuszczyć problem i niech cię pokierują w odpowiednie miejsce. Nie mam pojęcia ile się czeka. Tak mi też przyszło do głowy, żebyś poszukał w internecie jakichkolwiek informacji na temat depresji i w ten sposób ją trochę oswoił. Nie mam niestety konkretnych linków bo ja jestem dość niedzisiejsza i do tej pory czytam raczej analogowo z ksiązek. Pozdrawiam ciebie, a choróbsku życzę wszystkiego złego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hopefull Re: prosba 17.02.04, 23:48 Zadzwoń do oddzialu mazowieckiego NFZ zapytaj o gabinety, przychodnie, poradnie zdrowia psychicznego które mają podpisane z nimi umowy -podadzą Ci tam od razu numery telefonów. Do psychiatry nie trzeba mieć skierowania, do psychologa -tak Na wizytę w IPIN na Sobieskiego czeka się b. długo i wczesniej trzeba być zdiagnozowanym Odpowiedz Link Zgłoś
bajdon Re: prosba 18.02.04, 12:50 dzieki wielkie za rady, mam nadzieje, ze uda mi sie z nich skorzystac. 3majcie sie Odpowiedz Link Zgłoś