Dodaj do ulubionych

hydroksyzyna

27.01.11, 18:47
mam wielka prośbę, czy mozecie mi doradzić jaką dawkę mogę łyknąć hydroksyzyny żeby sobie pospać całą noc. Zwykle nie mam problemów ze spaniem ale jutro czeka mnie ważny dzień i już się nakręcam że nie będę spała, dlatego wolę wziąć lek, tylko zupełnie nie wiem jaką dawkę
Obserwuj wątek
    • canoine Re: hydroksyzyna 27.01.11, 19:11
      jakiś lekarz Ci tę hydroksyzynę przepisał czy wygrałaś ją na loterii? dziewczyno, od konsultacji w sprawie leków są LEKARZE. a nie wirtualne byty. jak Ci napiszę, że 200 mg czy tam ml (zależy w jakiej postaci to masz) to to łykniesz? a jak napiszę, że pół litra? niech mnie ktoś łokciem w żebro szturchnie, bo nie wierzę, w to, co czytam.
      • ewciak9 Re: hydroksyzyna 27.01.11, 19:21
        weź sobie człowieku coś na uspokojenie ,liczyłam że mi tu idiota żaden nie napiszę ale chyba sie przeliczyłam
        • elzbieta007 Re: hydroksyzyna 27.01.11, 19:58
          Nie rozumiesz problemu, kobieto. Psychotropy działają różnie na różne osoby. I dawka, która Ciebie utłucze na całą dobę (albo Cię zatruje), u mnie nie spowoduje zmrużenia powieki. Albo odwrotnie. Więc - co Ci z takiej informacji przyjdzie? Poza kłopotami.
          • ania_i_ja Re: hydroksyzyna 27.01.11, 20:08
            Ja łykałam 10 ml syropu- spałam , ale na drugi dzień byłam bardzo przymulona więc jak masz coś jutro ważnego to nie polecam. Ale jak pisali poprzednicy, na każdego inaczej działa.
        • dala.tata Re: hydroksyzyna 27.01.11, 20:16
          obawiam sie, ze to ty powinnas wziac na wstrzymanie i nie konultowac lekow na forum.

jaka masz wage ciala? jakie inne leki bierzesz? jak na nie reagujesz? w twej madrosci nie przyszlo ci do glowy, ze to moze miec znaczenie?
        • canoine Re: hydroksyzyna 28.01.11, 01:13
          napisałam do Ciebie grzecznie (mimo wszystko) i bez wyzwisk. dlaczego więc wymyślasz mi od idiotów? zastanów się może kto tu potrzebuje czegoś na wstrzymanie. i wybacz - Twoje pytanie o dawkę hydroksyzyny do internetowych bytów, które nie 1) nie są specjalistami w tym zakresie, 2) nie biorą odpowiedzialności za rzucane Ci odpowiedzi - to nie wiem czy jeszcze ciężka naiwność, czy już głupota. dawki leków konsultuje się z LEKARZEM, który Ci ten lek przepisał. to takie trudne, by to pojąć? dla własnego bezpieczeństwa podejmij jednak może ten wysiłek.
          powodzenia.
          • lucyna_n Re: hydroksyzyna 28.01.11, 13:28
            a co się nią przejmujesz? a niech żre, to nie Ty zawalisz ważną sprawę, za głupotę życie szybko nalicza karniaki.
            • canoine Re: hydroksyzyna 28.01.11, 18:05
              nie mój rachunek, to niech nalicza. ale nikt mnie za głos rozsądku nie będzie od idiotów wyzywał (żeby jeszcze chociaż idiotek!).
              • lucyna_n Re: hydroksyzyna 28.01.11, 22:21
                no to irytujące jest, fakt.
          • jady51 Re: hydroksyzyna 30.01.19, 13:49
            Przecież to ty pierwsza zaczełaś wymyślać od idiotów kobieto...
            • mardaani.74 Re: hydroksyzyna 30.01.19, 14:34
              i po to odnowiłaś wątek sprzed 8 lat???
    • wyjdeztego Re: hydroksyzyna 28.01.11, 00:10
      ja kiedys dostalam recepte na 25 mg i w ogole na mnie to nie dzialalo, ot moze czulam sie taka troche bardziej przymulona. Z kolei kolezanka raz wziela 10mg, bo byla bardzo zestresowana, wiec tak jednorazowo na uspokojenie wziela i nie mogla sie dobudzic przez caly nastepny dzien! Wiec jak nigdy wczesniej tego nie bralas, to lepiej nie eksperymentuj dzien przed czyms tam waznym, bo moze cie tak przymulic, ze zapomnisz, jak sie nazywasz:)
      • blackglass Re: hydroksyzyna 02.02.11, 14:08
        o hydroksyzinie nie mogłam spać, ale jak już padłam to nie można mnie było dobudzić :(Ja p
    • berta-live Re: hydroksyzyna 03.02.11, 02:13
      Ale jak ci lekarz nie wyznaczył żadnej dawki, to musisz trochę poeksperymentować, żeby sprawdzić jaka będzie skuteczna.
    • whitewidow29 Re: hydroksyzyna 12.01.12, 19:39
      samo pytanie zawiera glupote bez komentarza w sumie.....
      • crazy_stupid_love 25 mg ale ciezko wstac 20.01.12, 13:41
        glosny dzwonek ustaw i na powtarzanie ;D
        • lucyna_n Re: 25 mg ale ciezko wstac 20.01.12, 14:34
          hmm, ja nie wiem, na mnie ten lek nie działał wcale jakbym nic nie zjadła
    • 5izabela20 Re: hydroksyzyna 07.02.12, 17:01
      Ewciu, Hydroxyzina, ile byś jej nie przyjęła, działa jako wyciszacz, ale pomaga tylko zasnąć, a potem się "wyłącza". Podawajając czy potrajając dawkę nie zmienisz jej profilu działania. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka