czubata 06.02.11, 00:21 Boszzzzz... Jestem teraz tak szczęśliwa że w ogóle trudno to opisać:D Ze szczęścia chce mi się aż...płakać:D:D:D No i...znowu się zakochałam we swoim chłopie:D :D :D Jak nastolatka:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: szczęscie 06.02.11, 09:53 No to właśnie tak jest.Raz na wozie,raz pod wozem ale ogólnie wszystko gra. Tak się cieszę że jesteś szczęśliwa.Żeby to szczęście nigdy się nie ulotniło,mimo nawet przelotnych burz,jak to w życiu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czubata Re: szczęscie 06.02.11, 21:18 Spacyfikowałam się nieco,bo wychwyciłam że mnie ciut za wysoko poniosło,więc zwiększyłam sobie dawkę kwetapiny,i już jakby myślę spokojniej,chociaż nadal się dobrze czuję.Nie mogę teraz wariować,mam takie plany przecież:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: szczęscie 07.02.11, 09:48 <Nie mogę teraz wariować,mam takie plany przecież:)))))> Nie możesz teraz wariować.Wszystko sobie przemyśl na spokojnie. Napisałaś że zapiszesz się na kurs.Świetnie.Ucz się powoli bez euforii bo ja gdy chodziłam na kurs to czułam jak mnie ponosiło,jak codziennie byłam wyżej aż w końcu nie mogłam wykonać już żadnej czynności którą polecał uczący bo mi się zaczęło wydawać że już wszystko umię,wszystko potrafię za pomocą tajemniczych sił które mnie prowadzą :D Odpowiedz Link Zgłoś
czubata Re: szczęscie 07.02.11, 11:52 Na kurs zapiszę się dopiero jak troszkę się zorientuję na czym co polega.Najpierw pouczy mnie chłop,a kurs to już taka czysta formalność.Nie moc będzie ze mną:D :D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: szczęscie 07.02.11, 12:59 Niech moc będzie z Tobą. Przesyłam Ci moce tajemne. [url=http://emotikona.pl/emotikony/][img]https://emotikona.pl/emotikony/pic/2czapeczka.gif[/img][/url] Odpowiedz Link Zgłoś
czubata Re: szczęscie 09.02.11, 16:24 Moc jest ze mną w dalszym ciągu:D Pół dnia latałam po mieście.Jak nie wychodzę to nie wychodzę,jak wyjdę to wrócić nie mogę:D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: szczęscie 09.02.11, 19:16 Dobrze,dobrze.Ja też będę tak latać,codziennie po trochu pozałatwiam wszystkie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
czubata Re: szczęscie 09.02.11, 21:27 No ale ta moc to złudzenie.Przerąbane jednym słowem:P Jak siebie czytam to aż się śmieję:D Odpowiedz Link Zgłoś