enika11 08.05.04, 13:41 czy widzicie w oczach ludzi wrazliwosc? jak odbieracie takie osoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seksiak Re: czy widzice w oczach ludzi...? 08.05.04, 13:56 wrazliwosc jest cos pozytywnego, ale pustka (wynik depresji) to juz cos innego... Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: czy widzice w oczach ludzi...? 08.05.04, 22:32 Ja dotrzegam w oczach ludzi wrażliwość i dla mnie jest to cos zupełnie pozytywnego. Sama też mam w oczach wrażliwość. Czasem jednak pojawia się w moich oczach diabelskie spojrzenie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 Re: czy widzice w oczach ludzi...? 08.05.04, 23:48 Enika11, Ty to masz dopiero zagwozdki. Zawsze wydawała mi się że jestem osobą szykkajacą odpowiedzi, i wrażliwą i otwartą... ale ja przy Tobie to pikuś malutki. Co to za pytanie? Jak można NIEODEBRAĆ POZYTYWNIE osoby czującej? Kombinujesz dobrze, ale przesadzasz z ekspresją :) nadzieja w tym, że Ci to faktycznie pomaga pozdrawiam i chetnie zobaczę jak doroślejesz. serio. fajowa z Ciebie dziewucha ;) trzymaj się ciepło greta Odpowiedz Link Zgłoś
randybvain Chyba drażliwość. 09.05.04, 00:36 Ja tam widzę same przewrażliwione istoty, które są tak bardzo wrażliwe i przewrażliwione, że drażliwe. Zawsze mnie śmieszą określenia typu: "wrażliwy młodzieniec". Czytaj: gej. Albo wrazliwa dziewczyna. Czytaj "rozkapryszona niedotykalska". A może nie znam normalnych "wrażliwych"? Odpowiedz Link Zgłoś