orlando10 31.05.04, 13:46 Zamiast pracować, siedzę na forum :-)))) Szkoda, że nie za to nie płacą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greta_30 nie mów hop... kto wie czy nasz portal nie da nam 31.05.04, 13:49 jeść... zobaczymy! greta - walczy zażarcie o swoje marzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_lorafen ćśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś 31.05.04, 13:53 Cicho tam byc, bo orlando pracuje :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
orlando10 Re: ćśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś 31.05.04, 14:05 cafe_lorafen napisała: > Cicho tam byc, bo orlando pracuje :))))))))) Właśnie, nie wpisywać mi się, kurde, już w tym wątku, bo w życiu nie skończe roboty! ;-))) P.S. Żądam od Wyborczej zapłaty za udzia w tym forum. Ogłaszam licytacje. Ja zaproponuję cenę dumpingową: 10 zł za jeden post. Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 Re: ćśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś 31.05.04, 15:17 orlando10 napisała: > cafe_lorafen napisała: > > > Cicho tam byc, bo orlando pracuje :))))))))) > > Właśnie, nie wpisywać mi się, kurde, już w tym wątku, bo w życiu nie skończe > roboty! ;-))) ja to bym mogła całą gazetę se kupić, gdyby mi za czytanie tego badziewia (hehehe) płacili, ole! greta - też przesunęła terminy, bo sie oderwac od Forum nie może ;) > > P.S. Żądam od Wyborczej zapłaty za udzia w tym forum. Ogłaszam licytacje. Ja > zaproponuję cenę dumpingową: 10 zł za jeden post. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: nie mów hop... kto wie czy nasz portal nie da 31.05.04, 13:55 A o czym marzysz? Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 poczytaj to sie dowiesz. ;))))) wszystlko to jest 31.05.04, 14:33 cała moja nadzieja, każdy dzień zmagań... do wzięcia jak własne, gotowe, juz przemyślane... spoko. Odpowiedz Link Zgłoś