Gość: AL IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 20:26 Biorę ten lek już ponad 2 miesiące i nie czuję wyraźnej poprawy w moim zdrowiu. A jak to jest u Was. Jak się czujecie po tym leku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota Re: OLANZAPINA lub ZYPREXA IP: 155.1.54.* 22.03.02, 21:07 Ja biore Zaprexe od lat; powoduje ona, ze czuje balans. Niemniej jednak ma ona skutki uboczne; wzmozony apetyt, wiec trzeba uwazac co i kiedy sie je. Zaprexa dziala balansujaco tzn. nie popada sie ani w mianie ani depresje. Sama Zyprexa nie pomaga zbytnio; z nia trzeba jeszcze dodatkowo cos brac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AL Re: OLANZAPINA lub ZYPREXA IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 13:21 Dziękuję Ci Dorotko za informacje. Nieraz mam chwile zwątpienia i chciałbym przerwać to leczenie. Jestem ospały, tyję i około 12 w południe dopiero zaczynam żyć. Nie wiem jaka byłaby reakcja po odstawieniu leku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AL Re: OLANZAPINA lub ZYPREXA IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 15:47 Mój adres internetowy to alboj@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: OLANZAPINA lub ZYPREXA IP: *.chello.pl 24.03.02, 17:50 Ja również jestem ospały.Przytyłem biorąc Zyprexę ponad 30 kg - myślę, że ona jest w jakimś stopniu za to odpowiedzialna.Nie mam energii, żeby intensywnie uprawiać sport, a apetyt mam ogromny.Ciągle podejmuje wysiłek, aby schudnąć, ale na marne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AL Re: OLANZAPINA lub ZYPREXA IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 17:20 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: OLANZAPINA lub ZYPREXA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 18:05 Biorę oprócz zyprexy inne m.in.ludiomil.Tak ,że konkretnie się nie mogę odnieść jakie są po niej skutki.Lecz również brak mi energii,/totalne "lenistwo"/dużo śpię a o wadzę to nie wspomnę i trwa to bardzo długo,długo... Odpowiedz Link Zgłoś