Dodaj do ulubionych

OLANZAPINA lub ZYPREXA

IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 20:26
Biorę ten lek już ponad 2 miesiące i nie czuję wyraźnej poprawy w moim zdrowiu.
A jak to jest u Was. Jak się czujecie po tym leku.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dorota Re: OLANZAPINA lub ZYPREXA IP: 155.1.54.* 22.03.02, 21:07
      Ja biore Zaprexe od lat; powoduje ona, ze czuje balans. Niemniej jednak ma ona skutki uboczne; wzmozony
      apetyt, wiec trzeba uwazac co i kiedy sie je. Zaprexa dziala balansujaco tzn. nie popada sie ani w mianie ani
      depresje. Sama Zyprexa nie pomaga zbytnio; z nia trzeba jeszcze dodatkowo cos brac.
    • Gość: AL Re: OLANZAPINA lub ZYPREXA IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 13:21
      Dziękuję Ci Dorotko za informacje. Nieraz mam chwile zwątpienia i chciałbym
      przerwać to leczenie. Jestem ospały, tyję i około 12 w południe dopiero
      zaczynam żyć. Nie wiem jaka byłaby reakcja po odstawieniu leku.
      Pozdrawiam

• Gość: AL Re: OLANZAPINA lub ZYPREXA IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 15:47
      Mój adres internetowy to alboj@wp.pl
      • Gość: Paweł Re: OLANZAPINA lub ZYPREXA IP: *.chello.pl 24.03.02, 17:50
        Ja również jestem ospały.Przytyłem biorąc Zyprexę ponad
        30 kg - myślę, że ona jest w jakimś stopniu za to
        odpowiedzialna.Nie mam energii, żeby intensywnie
        uprawiać sport, a apetyt mam ogromny.Ciągle podejmuje
        wysiłek, aby schudnąć, ale na marne.
        Pozdrawiam
    • Gość: AL Re: OLANZAPINA lub ZYPREXA IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 17:20
      ...
    • Gość: AL Re: OLANZAPINA lub ZYPREXA IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 16:06
      .
    • Gość: j. Re: OLANZAPINA lub ZYPREXA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 18:05
      Biorę oprócz zyprexy inne m.in.ludiomil.Tak ,że konkretnie się nie mogę odnieść
      jakie są po niej skutki.Lecz również brak mi energii,/totalne "lenistwo"/dużo
      śpię a o wadzę to nie wspomnę i trwa to bardzo długo,długo...
    • Gość: AL Re: OLANZAPINA lub ZYPREXA IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 16:37
      .
    • Gość: A Re: OLANZAPINA lub ZYPREXA IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 17:45
      .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka