17.02.13, 02:00
3 miesiąc jestem na "odwyku" od antydepresantów.Trzymajcie kciuki :)
Tak nagle mnie olśniło, ze to już. Z pełnej dawni zeszłam do połowy i tak przez ponad pół roku, zamiast zejść na polowe połówki nie celowo zapominałam brać a potem przestałam.

Początki nie były łatwe, odczuwałam brak "wspomagacza" ale z czasem się "przyzwyczaiłam.
To znaczy już świadomie muszę "panować' nad tymi emocjami.

Ogólna sytuacja życiowa, jest dużo bardziej komfortowa niż dawniej wiec może się uda :D

Obserwuj wątek
    • tlenoterapia Re: Już 17.02.13, 10:23
      Wszystko super, lepiej po oszczędzać sobie wątrobę, oby jak najdłużej.
      A co tak o drugiej w nocy nie śpisz, to ulubiona pora wampirów i świrków.
    • lucyna_n Re: Już 17.02.13, 14:21
      Fajnie, może się uda już na dobre. :)
      • mifune85 Re: Już 17.02.13, 15:27
        Ja w ogóle nie odczułem odstawienia leków po 1,5 roku leczenia. Czułem się nawet znacznie lepiej ale nie wydaje mi się że jest mozliwe odstawienia leków raz na zawsze gdy się miało nawroty. Przepraszam że psuje troche atmosfere czarnowidztwem ale uważam że lepiej być realistą
    • avi_co Re: Już 17.02.13, 20:16
      blackglass napisała:

> Ogólna sytuacja życiowa, jest dużo bardziej komfortowa niż dawniej wiec może si
      > ę uda :D
      Uda się na pewno z całą pewnością:)
    • evee1 Re: Już 18.02.13, 05:22
      Szczerze zycze powodzenia!! Chociaz mi osobiscie sie to nie udalo (najdluzej po 10 miesiacach moje problemy powracaly), to mam nadzieje, ze Tobie sie uda.
    • kamulka84 Re: Już 18.02.13, 13:20
      Gratuluję i podziwiam:)
      • blackglass Re: Już 18.02.13, 20:37
        Zdaje sobie sprawę z tego, ze może wrócić.
        Jakby co mam opakowanie leków które brała, wiem jak zacząć i wiem co robić...
        • tlenoterapia Re: Już 18.02.13, 21:22
          To znaczy, ze wiesz ze trzeba się męczyć minimum 2 tygodnie żeby to świństwo uznać za depresje i zacząć posypywać proszkami ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka