IP: *.toya.net.pl 12.09.04, 20:24
Nie wiem gdzie zapytac, moze tu? Czy ktoś z Was próbował kiedyś hipnozy? Czy w
jej wyniku mozna wrócić do odległego zdarzenia?
Obserwuj wątek
    • ja_oscar Re: hipnoza 12.09.04, 22:10
      Ale własciwie po co tam wracać?..Nie da sie przecież już tego cofnąc...
      • Gość: samanta5 Re: hipnoza IP: *.toya.net.pl 12.09.04, 23:05
        To samo pytanie sobie zadaję ale....wracac po to, zeby wiedzieć, mieć pewność.
        Jest pewne zdarzenie, które pamiętam do pewnego momentu, później kompletna
        amnezja. To dziwne, Poza tym ciekawi mnie sama hipnoza, ciekawa jestem czy jest
        możliwy taki powrót. Nie bardzo w to wierzę. Przejrzałam parę stron o hipnozie
        ale nie o takich ludzi mi chodzi jacy się tam reklamują. Chciałabym mieć kogoś,
        kto jest przekonany o swoich możliwościach.
        • ja_oscar Re: hipnoza 12.09.04, 23:28
          Wiesz..Ja tez czasem zadaję sobie pytanie czy nie szukać szansy na wyleczenie w
          hipnozie..Kiedys próbowałem, różnych bioterapi, ale zobaczyłem że to
          oszustwo...Hipnozy tez próbowałem ale jakos nic nie wychodziło, choć wierzę bo
          widziałem że można robić z człowiekiem rózne rzeczy podczas hipnozy...Ale jakoś
          nie miałem szcześcia do odpowiednich ludzi...
          Może Tobie się uda?..Życzę Ci tego..
          • jacekijacek Re: hipnoza 13.09.04, 08:47
            Mam pytanie

Czy bioterapi "zażywałeś" u pana Góreckiego ?
            • indja Re: hipnoza 13.09.04, 12:55
              moja matka stwierdzila, że jeśli normalni lekarze nie potrafia pomóc to właśnie
              może jakiś tybetańczyk z akupunkturą, ziołami i Bóg wie czym, bioenergoterapeuta
              (stwierdził, że mam jakiś tam potencjał do tego typu rzeczy tylko nie potrafię
              bronić się przed złą energią tylko ją zabieram od innych i magazynuję w sobie)
              albo biorezonans.
              w ten ostatni zupełnie nie wierzę, ale jeśli ktoś zna jakąś osobę z okolic
              Krakowa, która potrafi coś więcej niż wyciągać kasę za nic. to proszę o kontakt.
              hipnotyzer też byłby wskazany.no i ta wizja pieknych komunikatów do
              podświadomości, że lubię siebie i wszystko będzie ok:))
            • ja_oscar Re: hipnoza 14.09.04, 00:42
              O ile pamietam to Waśkiewicz, Szatanik i jakis rosjanin oraz holender...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka