Gość: samanta5 IP: *.toya.net.pl 12.09.04, 20:24 Nie wiem gdzie zapytac, moze tu? Czy ktoś z Was próbował kiedyś hipnozy? Czy w jej wyniku mozna wrócić do odległego zdarzenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_oscar Re: hipnoza 12.09.04, 22:10 Ale własciwie po co tam wracać?..Nie da sie przecież już tego cofnąc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta5 Re: hipnoza IP: *.toya.net.pl 12.09.04, 23:05 To samo pytanie sobie zadaję ale....wracac po to, zeby wiedzieć, mieć pewność. Jest pewne zdarzenie, które pamiętam do pewnego momentu, później kompletna amnezja. To dziwne, Poza tym ciekawi mnie sama hipnoza, ciekawa jestem czy jest możliwy taki powrót. Nie bardzo w to wierzę. Przejrzałam parę stron o hipnozie ale nie o takich ludzi mi chodzi jacy się tam reklamują. Chciałabym mieć kogoś, kto jest przekonany o swoich możliwościach. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_oscar Re: hipnoza 12.09.04, 23:28 Wiesz..Ja tez czasem zadaję sobie pytanie czy nie szukać szansy na wyleczenie w hipnozie..Kiedys próbowałem, różnych bioterapi, ale zobaczyłem że to oszustwo...Hipnozy tez próbowałem ale jakos nic nie wychodziło, choć wierzę bo widziałem że można robić z człowiekiem rózne rzeczy podczas hipnozy...Ale jakoś nie miałem szcześcia do odpowiednich ludzi... Może Tobie się uda?..Życzę Ci tego.. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekijacek Re: hipnoza 13.09.04, 08:47 Mam pytanie Czy bioterapi "zażywałeś" u pana Góreckiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
indja Re: hipnoza 13.09.04, 12:55 moja matka stwierdzila, że jeśli normalni lekarze nie potrafia pomóc to właśnie może jakiś tybetańczyk z akupunkturą, ziołami i Bóg wie czym, bioenergoterapeuta (stwierdził, że mam jakiś tam potencjał do tego typu rzeczy tylko nie potrafię bronić się przed złą energią tylko ją zabieram od innych i magazynuję w sobie) albo biorezonans. w ten ostatni zupełnie nie wierzę, ale jeśli ktoś zna jakąś osobę z okolic Krakowa, która potrafi coś więcej niż wyciągać kasę za nic. to proszę o kontakt. hipnotyzer też byłby wskazany.no i ta wizja pieknych komunikatów do podświadomości, że lubię siebie i wszystko będzie ok:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_oscar Re: hipnoza 14.09.04, 00:42 O ile pamietam to Waśkiewicz, Szatanik i jakis rosjanin oraz holender... Odpowiedz Link Zgłoś