Gość: COCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 00:13 Prosze o opinie o tej formie terapii , czy warto , ile kosztuje i gdzie w Warszawie dobrze to robia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hopeless5 Re: Biofeedback 22.09.04, 11:20 Nie wiem czy warto, nie stosowałem i nie zamierzam, ale jakiś namiar znam: www.luxmed.pl/nowa/kliniki/szernera_biofeedback.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Biofeedback IP: *.crowley.pl 22.09.04, 20:49 Witam ! Jestem też zainteresowana tą terapią, czytałam o niej w necie i w prasie. Dzwoniłam nawet do tej firmy w W-wie. Oczywiście chwalą, nieźle sobie liczą i zalecają długotrwałą kurację. Nie wiem tylko, czy to jedynie nabijanie naiwnych w butelkę, jakich teraz wiele, czy komuś rzeczywiście pomogło. Dlatego również bardzo proszę o opinię osoby, które już z tego korzystały. Z góry dziękuję i pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Biofeedback IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 19:56 Chcę naprawdę GORĄCO (!!!!!) polecić urządzenie SITA (patrz: www.sita.pl). Naprawdę warto je (przez jakieś parę dni, tygodni) wypróbować (jeżeli znaleźlibyście taką możliwość) i po prostu mieć. Półgodzinne korzystanie z tego urządzenia rano, czy wieczorem wpływa na mnie tak, jak 3,4 godziny dobrego snu. Oczywiście wprowadzanie się w stan relaksu z SITĄ - działającą na zasadzie sprzężenia zwrotnego - biofeedback - wymaga ćwiczeń. Tego można się nauczyć. Wiem, że niekóre szkoły językowe - np. w Warszawie prowadzą kursy przy wykorzystaniu tego urządzenia. Polecam! PS. Nie jestem żadnym dystrybutorem, czy przedstwicielem Sity - wierzcie mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maisa Re: Biofeedback IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 26.09.04, 11:26 Niestety nie wierzymy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś