12.02.17, 21:46
Where are you?
Śnilas mi sie zasnełam godz temu, obudził mnie sen z Tobą. Do koszmarów przywykłam. Czuje jakis niepokoj, obym tylko przespala reszte nocy please.
Obserwuj wątek
    • martini-7 Re: Nebelowa 12.02.17, 23:26
      Nie, no Martyna czytasz mi w myślach też ostatnio się zastanawiam co się z nią dzieje i też chciałam w wątku pytać. Dołączam więc do Twojego i czekam.
    • nebelowa Re: Nebelowa 21.02.17, 08:15
      Jestem.
      Zamknelam sie w skorupie. Pomyslam jednak dzis, ze to swinstwo wobec was i odwazylam sie dzis wejsc na forum.
      Ucieklam w prace, wyznaczam sobie niebotyczne cele udowadniam sama sobie, ze i tak dam rade.
      Jakies dzialania samodestrukcyjne w tej materii.
      Musze sie pozbierac. Nie martwcie sie.
      • mardaani.74 Re: Nebelowa 21.02.17, 12:38
        praca nie zając nie zrobisz z niej pasztetu
        cześć, cieszę się że mimo wszystko się odezwałaś, bo nie lubię się domyślać czy forumowicz baluje czy dogorywa
        • martini-7 Re: Nebelowa 21.02.17, 14:39
          Hej,
          fajnie, że się odezwałaś bo, już do Ciebie na priv smarować miałam co się z Tobą dzieje, do swoich paromiesięcznych zniknięć jestem przyzwyczajona, ale Twoje zniknięcie mnie zaniepokoiło. Puk puk w skorupkę, czy otworzysz nam?
          Spokojnie, zbieraj siły. Pozdrawiam i życzę wszystkiego naj :)
          • martyna2525 Re: Nebelowa 25.02.17, 16:38
            Nebelova szkoda zdrowia na wielkie cele. Wiem, że w tej chwili to do Ciebie nie dociera.Mimo wszystko martwię się.
    • nebelowa Re: Nebelowa 06.06.17, 11:40
      Jest niedobrze. Udalo mi sie wejsc na forum, ale nie wiem, czy uda ponownie. Mialo byc lepiej i na nic czekanie, gorzej sie zrobilo.
      • mardaani.74 Re: Nebelowa 06.06.17, 21:13
        no masz, a ja już myślałam że tak jest dobrze że nie masz potrzeby tu zaglądać
        tak czy siak, pozdrawiam serdecznie
        • martyna2525 Re: Nebelowa 09.06.17, 19:06
          Czesto mysle o Tobie cieplo.
          • martini-7 Re: Nebelowa 16.06.17, 15:53
            może to takie gorzej przed lepiej? musi się udać, po prostu musi, wierzę w Ciebie
            Pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka