Dodaj do ulubionych

cholerny Zolpidem

18.11.17, 22:59
Witajcie... się wpakowałam w 2 tygodniowe branie tego świństwa. Super,pięknie... za to w dzień deprecha z leżeniem w łóżku, płaczem wymiotami. Aaaa...! Biore 15mg wieczorem. Mam jeszcze 2 tabletki... Potem wracam do mianseryny. Czy zolpidem naprawde robi człowiekowi dobrze w nocy,a w dzień odbiera wszystko!! Zanim zaczełam brać, czułam sie m miarę. Ale chciałam też fajnie spać...i takie mi zolpi zrobił KuKu z dniem... czyli epizod wrócił 😢😭😥
Obserwuj wątek
    • mardaani.74 Re: cholerny Zolpidem 18.11.17, 23:10
      Zolpidem to typowy lek nasenny, brany solo to Ci raczej pogłębi depresję niż wyleczy z czegokolwiek. To nie jest antydepresant jak mianseryna. Nie wiem kto Ci zapisał ten lek i dlaczego masz go brać równe 2 tygodnie? to nie antybiotyk.
      • ania_i_ja Re: cholerny Zolpidem 19.11.17, 00:15
        biore wenle od kilku lat, a zolpi ostatnio na spanie. Ale efekt po nocy koszmarny. Wrócę do miansy to może się wszystko uspokoi..
    • a-nnamaria Re: cholerny Zolpidem 19.11.17, 16:09
      O jak ja Cie doskonale rozumiem.MI ZOLPIC ODEBRAŁ WSZYSTKO TO CO KOCHAŁAM.Na dzien dzisiejszy został mi tylko On
    • another_story Re: cholerny Zolpidem 19.11.17, 17:43
      A może nie do końca słusznie łączysz pogorszenie samopoczucia z zolpidemem? Końcówka listopada to okropny czas (mnie też dwa dni temu dosłownie ścięło z nóg, więc coś o tym wiem) i takie obniżenie nastroju potrafi się człowiekowi przydarzyć samoistnie. Koniecznie wróć do antydepresantu i obserwuj, jak będzie. Ja brałam zolpidem wiele lat temu i świetnie po nim spałam, a żadnych skutków ubocznych nie pamiętam... ale to sprawa indywidualna każdego organizmu.
      • ania_i_ja Re: cholerny Zolpidem 20.11.17, 12:53
        przerażające jest to, że dawno nie czułam się tak źle, więc szukam przyczyny. Niedobrze mi, odczuwam lęk , płaczę... A tu trzeba zająć się domem,iść do pracy.
        • mardaani.74 Re: cholerny Zolpidem 20.11.17, 13:07
          Aniu, to raczej nie przez Zolpidem, po nim to mało prawdopodobne, bardziej bym podejrzewała po prostu nawrót depresji.
          Mianseryna działa przeciwlękowo i dużo dłużej, Zolpidem działa w sumie kilka godzin. Może stąd ta różnica w samopoczuciu, porzednio Mianseryna Cię "trzymała" w dzień. Tak czy siak jeżeli to pogorszenie jest tak gwałtowne to i tak powinnaś się skonsultować z lekarzem.
          • ania_i_ja Re: cholerny Zolpidem 20.11.17, 13:26
            dziękuję, tak zrobię...
            • anaisia Re: cholerny Zolpidem 20.11.17, 14:19
              A czemu wycofałaś się z Mianseryny? Ja próbowałam różnych leków i tylko Lerivon znosiłam świetnie i bardzo mi pomógł, i na spanie i na depresję. Pozdrawiam
          • nebelowa Re: cholerny Zolpidem 21.11.17, 00:19
            ja mam stilnox w nocnej szafce. Nigdy nie bralam zaleconych dawek, a jedynie odgryzalam np. 1/ 4 tabletki zamiast przepisanej calej i tylko w razie potrzeby w ten sposob udalo mi sie "zachowac dystans". Moj doktor zawsze mowi " na wszelki wypadek, gdy wszystko inne zawiedzie " nigdy nie mialam zalecen typu 1Xwieczorem przez 2 tygodnie. Jak do tej pory to ten system sobie chwale . Mam apteczke awaryjna, ktorej jednak nie naduzywam
            • gromczyni12 Re: cholerny Zolpidem 30.10.21, 21:21
              Najgorsze, ze potem sie nie da spac bez niego. Trzeba postawiac powoli. U mnie bylo ciagle sucho w ustach, napady leku, niepokoju, nerwowosc za dnia. Prolem w tym, ze jest trudnodostepny. Pomaga usnac, ale w wiekszej ilosci tak na prawde, Slaby jako jedna tabletka. Tak bylo u mnie. Powodu stany depresyjne, poczucie zatrudcia. Oddaje duzo moczy, zdrowia zycze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka