gloom 25.10.04, 22:17 "Nie ten jest egoista, kto od ludzi stroni, Ale ten, kto za bliznim jak za lupem goni" Zdania i uwagi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeznia_nr_5 Re: Adam Mickiewicz, Egoizm 25.10.04, 22:26 Co ty masz z tym Mickiewiczem... Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Adam Mickiewicz, Egoizm 25.10.04, 22:38 "Bo jeżeli upadną,to jeden drugiego poniesie. Lecz biada samotnemu,gdy upadnie! Nie ma drugiego,który by go podniósł" Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Adam Mickiewicz, Nocny ptak 25.10.04, 22:41 "Szatan w ciemnosci lowi; jest to nocne zwierze; Chowaj sie przed nim w swiatlo: tam cie nie dostrzeze" Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: Adam Mickiewicz, Egoizm 26.10.04, 00:04 rzeznia_nr_5 napisał: > Co ty masz z tym Mickiewiczem pewna muza to sprawiła wczoraj... sama widziałam, jak sie zapalał do Adama przez ową muzę aidka-kablara Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Adam Mickiewicz, Egoizm 26.10.04, 00:06 nie zapalalem sie, sypalem kurhanek Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: Adam Mickiewicz, Dzieła wszytkie 26.10.04, 11:11 A to znasz? Natenczas Wojski chwycił swój... Tu mi daj muzo usta stu Homerów... Już idą w cerkiew gromady, Już wkrótce zaczną się dziady.. Kim jest dziewczyna, ja nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tlenek-gipsu Re: Adam Mickiewicz, Dzieła wszytkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 12:05 To mi się podoba, tylko zmieniasz konie w czasie gry... to nie jest konkurencja Dzieła wymieszane ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś