ewkko 16.11.04, 11:19 znalazlam apteke w sieci www.DomZdrowia.pl Maja świetne ceny ale nie wszystkie leki. Jeśli znacie inne tanie apteki dajcie znać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassis Re: moje odkrycie 16.11.04, 11:44 Ej no, rzeczywiście fajna! Wrzucam w Ulubione :) Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: moje odkrycie 16.11.04, 12:39 cassis napisała: > Ej no, rzeczywiście fajna! Wrzucam w Ulubione :) leki przez internet? porąbało was? Odpowiedz Link Zgłoś
ks_j Re: moje odkrycie 16.11.04, 13:05 ich nie porabalo ale wyprzedzaja pewna epoke a przynajmniej pewien sposob myslenia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: moje odkrycie 16.11.04, 13:10 Hmmm, proponuję obejrzeć stronę. To są popularne specyfiki BEZ RECEPTY i kosmetyki.... Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: moje odkrycie 16.11.04, 14:20 cassis napisała: > Hmmm, proponuję obejrzeć stronę. To są popularne specyfiki BEZ RECEPTY i > kosmetyki.... nawet najpopularnieszy specyfik apteczny może być szkodliwy dla zdrowia porada dnia zdrowo się odżywiać już od dzieciństwa! polubić cebukę i czosnek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca.autobusu Re: moje odkrycie 16.11.04, 14:33 a niewinnym widelcem można sobie wydłubac oko Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: moje odkrycie 16.11.04, 14:34 nawet najpopularnieszy specyfik apteczny może być szkodliwy dla zdrowia Jasne, to proponuję w ogóle apteki omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: moje odkrycie 16.11.04, 14:54 cassis napisała: > nawet najpopularnieszy specyfik apteczny może być szkodliwy dla zdrowia > > Jasne, to proponuję w ogóle apteki omijać szerokim łukiem. no co wy :( ja tylko chciałam.... zwrócić uwagę na.... że każde lekarstwo powinno mieć gorzki smak, ale finansowy to już niekoniecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzymax Re: moje odkrycie 18.11.04, 10:48 Potwierdzam, ceny maja dobra a stronka czytelna i niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś