Dodaj do ulubionych

Nerwica Natręctw

11.12.23, 16:41
Witam mam 15 lat. I się zmagam z problemem. Od krótkiego czasu boje się że zostanę gejem. Oglądam strony por##aficzne, Unikam rozmów z chłopakami np z moimi kolegami. Bardzo często patrze się na dziewczyny z mojej klasy. Wszystko po to żeby udowodnić że nie jestem gejem.
Chce być heteroseksualny. Często na lekcjach mam myśli samobójcze. To się zaczęło od kiedy sie zacząłem przejmować orientacją seksualną. A nie raz mam myśli seksualne związane z chłopakami. I to mnie bardzo przeraża. Kiedyś bardzo podnieciały mnie dziewczyny a teraz jakoś przestałem o nich myśleć. Już nie wiem co mam robić, z rodzicami jescze o tym nie gadałem. Prosze pomóc bo sie bardzo boje że stanie sie homoseksualiczny. :(
Obserwuj wątek
    • sp9tcu Re: Nerwica Natręctw 11.12.23, 21:01
      Po 1 jesteś młody i na dziewczyny przyjdzie czas
      Po 2 mysli samobójcze to poważna sprawa czeba zbadać czy to sa tylko natrętne myśli czy coś większego
      Po 3 jeśli natrętne myśli lekarstwa na szybko nie ma ja też miałem takie myśli okazały tylko natrętnymi ,nie ma na to lekarstwa ,czeba się zająć czymyś innym ,pomaga jak dla mnie rozmowa telefoniczna ja dzwonie na miesiąć ponad 40 godzin , modlitwa a zwłaszcza dobry ksiandź , moje namiary znajdziesz w internecie , rozmowa z rodzicami nie rodzic nie leczy takie stosują moim znajomi psycholodzy ,dobry psycholog ,
      Oczywiście podstawowa sprawa nie możesz być flegmatykiem to znaczy czymać sprawy w sobie
      Mósisz powiedzieć o tym rodzicom a jak się boisz w 1 kolejności psychologowi a potem dobremu z wyższej paczki księdzu
      • kostekmisiewski2 Re: Nerwica Natręctw 12.12.23, 14:46
        Dziekuje za pomoc tylko że ja nawet przez to boje sie rozmawiac z chlopakami i ogladac w telewizji serialu z wystepami mężczyzn itp.
        • mardaani.74 Re: Nerwica Natręctw 12.12.23, 16:00
          Gejem nie można się stać, takim się rodzisz. Od patrzenia i rozmawiania nie zmienia się orientacja.
          Poza tym w poprzednim wątku pisałeś jeszcze inne kocopołki o swojej orientacji i preferencjach, jeśli masz rzeczywiście tak poskładane w głowie to idź do lekarza rodzinnego i poproś o skierowanie do psychiatry, a jak sobie z nudów pierdoły wypisujesz to zastanów się nad zapisaniem się na jakieś zajęcia sportowe czy naukę języka obcego, ewentualnie książkę przeczytaj bo to dużo zdrowsze.
        • sp9tcu Re: Nerwica Natręctw 12.12.23, 16:39
          ponieważ sex nie jest dla dzieci ,jest dla osób które ukończyły 18 lat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka