romy_sznajder 09.01.05, 05:19 ....dzień, jak co dzień. Pusto. Eh, pora umierać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
100krotki Re: no jasne... 09.01.05, 05:25 romy_sznajder napisała: > ....dzień, jak co dzień. > Pusto. > Eh, pora umierać. może wstrzymasz się do jutra? jak odpowiada ci moje towarzystwo , to do jutra jakoś wytrzymasz. może jeszcze ktoś tu zawita w te pustki? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: no jasne... 09.01.05, 05:28 Noo, tak ponuro zażartowałam. W zasadzie to przecież znany cytat. Po prostu tradycyjnie wołam po nocy. Ale pragmatycznie rzecz ujmując - do jutra - to będzie do poniedziałku? No to wytrzymam. Chyba, że mnie grypa zabije. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: no jasne... 09.01.05, 05:48 Mysle ze pora spac to juz prawie 6 rano w Polsce u mnie 4 po poludniu. Trzymaj sie Romy_sznajder, jutro bedzie lepszy dzien. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: no jasne... 09.01.05, 06:31 mskaiq napisał: >Trzymaj > sie Romy_sznajder, jutro bedzie lepszy dzien. > Serdeczne pozdrowienia. jutro.... to dzień może być lepszy, albo może być gorszy, albo...może go nawet nie być już (dla niektórych0 dlatego w dniu dzisiejszym trzeba znaleźć też czas na miłe chwile, by było co wspominać miłego w te "gorsze dni" miłego dnia życzę -tym którzy się dopiero budzą oraz spokojnej nocy-tym którzy udają się na spoczynek po...mam nadzieję, że miłym jednak dniu, a jak niezbyt miłym, to chociaż owocnym 100krotki Odpowiedz Link Zgłoś