basia87 06.05.05, 13:44 niedawno kolega powiedział mi że chce się zabić. po prostu ma już dość życia. co ja mam mu powiedzieć? co zrobić? pomocy!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matka_nadzieja Re: co mam zrobić?? 06.05.05, 13:51 basia87 napisała: > niedawno kolega powiedział mi że chce się zabić. po prostu ma już dość życia. > co ja mam mu powiedzieć? co zrobić? pomocy!! Idź z nim do łóżka.Na pewno mu nie zaszkodzi a może pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: co mam zrobić?? 06.05.05, 13:58 Do lekarza z nim. Psychiatry, nie lekarza pierwszego kontaktu. Nawet za fraki. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: co mam zrobić?? 06.05.05, 14:45 niby jest to sluszne i ze wszech miar godne polecenia, ale czy probowalas kiedys zasugerowac komus pojscie do psychiatry? mowie Ci Sabeena, to nie jest proste. Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: co mam zrobić?? 06.05.05, 14:53 Na forum to już całe tłumy wysyłałam do lekarza, nie wiem z jakim skutkiem. A prywatnie wysłałam do lekarza parę znajomych (lepiej lub gorzej) osób. Mam duży dar przekonywania najwidoczniej, albo grubą skórę, albo upór, nie wiem :P Chociaż parę osób nie dało się namówić, ich strata ;) Nie spędza mi to snu z powiek, nic mi zrzesztą ostatnio nie spędza snu z powiek co bywa dość kłopotliwe. Odpowiedz Link Zgłoś