Gość: Qelter Re: erytrofobia IP: *.igf.fuw.edu.pl 25.07.02, 14:17 Kojarzy mi się tylko z fobią do erytrocytów. Odpowiedz Link Zgłoś
olena# Re: erytrofobia 25.07.02, 14:21 Nie :))), to lęk przed czerwienieniem się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qelter Re: erytrofobia IP: *.igf.fuw.edu.pl 25.07.02, 18:40 A nie wyglądasz przy tym ładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
olena# Re: erytrofobia 25.07.02, 18:49 A nie wyglądasz przy tym ładnie? Przy czym? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qelter Re: erytrofobia IP: 212.76.37.* 26.07.02, 05:05 Z zaróżowionym licem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiul Re: erytrofobia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.02, 22:49 a czy to nie funkcjonuje na zasadzie "czerwienię się, bo się boję, że się zaczerwienię" ? zauwazyłam, że albo zapominam, że "powinnam" się zaczerwienić albo ciąglę się tym denerwuję i w efekcie nie dosć, że znajduję się w jakiejs stresującej sytuacji to na dodatek nie mogę się skupic. poza tym częsciej czerwinię się przy znanych mi ludziach :) Odpowiedz Link Zgłoś
olena# Re: erytrofobia 03.08.02, 10:02 > a czy to nie funkcjonuje na zasadzie "czerwienię się, bo się boję, że się zacze > rwienię" ? To jest wlasnie erytrofobia. > > poza tym częsciej czerwinię się przy znanych mi ludziach :) Mnie tez to sie zdarza, czasem czesciej, czasem wcale, tak dziwnie. I jak sobie z tym poradzic? Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: erytrofobia 03.08.02, 12:35 Zajrzyj na forum dla osób z tym problemem: users.nethit.pl/forum/forum/erytrofobia/ Odpowiedz Link Zgłoś