zenzero 29.07.05, 11:55 ... nie radze sobie... prosze, poleccie mi jakiegos dobrego psychologa w lublinie... prosze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anatemka Re: psycholog-lublin 30.07.05, 13:56 napisz do mnie na piv to dam ci kilka namiarów Odpowiedz Link Zgłoś
matka_nadzieja Re: psycholog-lublin 30.07.05, 17:46 to już bialoruś jest czy jeszcze polska? Odpowiedz Link Zgłoś
koralik11 Re: psycholog-lublin 30.07.05, 18:55 słuchaj ja byłam ostatnio w lublinie niby u swietnego psychoterapełty wyszłam jeszcze bardziej zdołowana i załamana , nie wiem moze tak na mnie zadziałał , ponoc opinie ma bardzo dobra ale ja niechciałabym juz do niego wrocic nazywa sie Jacek Wojciechowski ponoc pomogł wielu ludziom przyjmuje w przedzzkolu nr 35 na Błekitnej Sprobuj moze dla Ciebie bedzie ok .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: psycholog-lublin 30.07.05, 19:00 koralik11 napisała: > słuchaj ja byłam ostatnio w lublinie niby u swietnego psychoterapełty wyszłam > jeszcze bardziej zdołowana i załamana , nie wiem moze tak na mnie zadziałał , > ponoc opinie ma bardzo dobra ale ja niechciałabym juz do niego wrocic nazywa > sie Jacek Wojciechowski ponoc pomogł wielu ludziom przyjmuje w przedzzkolu nr > 35 na Błekitnej Sprobuj moze dla Ciebie bedzie ok .Pozdrawiam Ja bym nie poszedl do terapeuty przyjmującego w przedszkolu.Nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
zenzero Re: psycholog-lublin 01.08.05, 18:34 dziekuje za wszystkie odpowiedzi:) znacie moze jeszcze kogos, ale darmowego? czy raczej nie ryzykowac z lekarzami w przychodni? (ja mam zle wspomnienia, bo jedna kobieta zjechala moja przyjaciolke, ze ta wymysla problemy i wogole to ma dobre zycie wiec o co jej chodzi; a druga jak do niej poszlam to tylko zdarzylam otworzyc drzwi, zeby sie umowic spytala sie czemu akurat do niej i czy moze nie poszlabym do kogos innego). moze sa jednak jacys milsi. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: psycholog-lublin 01.08.05, 19:55 jesli masz problem z alkoholem albo jesteś DDA, mogę dać Ci dobre darmowe namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
zenzero Re: psycholog-lublin 02.08.05, 15:16 DDA tak, ale ja sama nie pije (nie chce skonczyc jak tatus). nie wiem czy to jak sie czuje to tego skutek. pytam sie o darmowe poradnie z banalnego powodu- moj budzet to renta po ojcu i datki od rodziny :/ czekam teraz na kase, zeby wybrac sie tam, gdzie mi podalas, ale chcialabym znac jeszcze darmowe adresy na wypadek gdyby bylo bardzo zle zanim bede miala za co isc. nie umiecha mi sie kolejna wizyta na detoksie po przedawkowaniu lekow. chce zyc, ale nie tak jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
zenzero Re: psycholog-lublin 02.08.05, 18:57 dziekuje! ja Cie chyba ozloce za tyle inf. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: psycholog-lublin 03.08.05, 16:00 Jeśli zapytanie aktualne daj cynka mailem to ci powiem do kogo sama chodzę w Lublinie... i nachwalić się nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś