Dodaj do ulubionych

psycholog-lublin

29.07.05, 11:55
... nie radze sobie... prosze, poleccie mi jakiegos dobrego psychologa w
lublinie... prosze...
Obserwuj wątek
    • anatemka Re: psycholog-lublin 30.07.05, 13:56
      napisz do mnie na piv to dam ci kilka namiarów
      • zenzero Re: psycholog-lublin 30.07.05, 17:29
        mail poszedl.
        • matka_nadzieja Re: psycholog-lublin 30.07.05, 17:46
          to już bialoruś jest czy jeszcze polska?
          • zenzero Re: psycholog-lublin 30.07.05, 17:57
            dzika huculszczyzna
      • koralik11 Re: psycholog-lublin 30.07.05, 18:55
        słuchaj ja byłam ostatnio w lublinie niby u swietnego psychoterapełty wyszłam
        jeszcze bardziej zdołowana i załamana , nie wiem moze tak na mnie zadziałał ,
        ponoc opinie ma bardzo dobra ale ja niechciałabym juz do niego wrocic nazywa
        sie Jacek Wojciechowski ponoc pomogł wielu ludziom przyjmuje w przedzzkolu nr
        35 na Błekitnej Sprobuj moze dla Ciebie bedzie ok .Pozdrawiam
        • rzeznia_nr_5 Re: psycholog-lublin 30.07.05, 19:00
          koralik11 napisała:

> słuchaj ja byłam ostatnio w lublinie niby u swietnego psychoterapełty wyszłam
          > jeszcze bardziej zdołowana i załamana , nie wiem moze tak na mnie zadziałał ,
          > ponoc opinie ma bardzo dobra ale ja niechciałabym juz do niego wrocic nazywa
          > sie Jacek Wojciechowski ponoc pomogł wielu ludziom przyjmuje w przedzzkolu nr
          > 35 na Błekitnej Sprobuj moze dla Ciebie bedzie ok .Pozdrawiam

Ja bym nie poszedl do terapeuty przyjmującego w przedszkolu.Nigdy.
    • zenzero Re: psycholog-lublin 01.08.05, 18:34
      dziekuje za wszystkie odpowiedzi:) znacie moze jeszcze kogos, ale darmowego?
      czy raczej nie ryzykowac z lekarzami w przychodni? (ja mam zle wspomnienia, bo
      jedna kobieta zjechala moja przyjaciolke, ze ta wymysla problemy i wogole to ma
      dobre zycie wiec o co jej chodzi; a druga jak do niej poszlam to tylko
      zdarzylam otworzyc drzwi, zeby sie umowic spytala sie czemu akurat do niej i
      czy moze nie poszlabym do kogos innego). moze sa jednak jacys milsi.
      • anatemka Re: psycholog-lublin 01.08.05, 19:55
        jesli masz problem z alkoholem albo jesteś DDA, mogę dać Ci dobre darmowe
        namiary.
        • zenzero Re: psycholog-lublin 02.08.05, 15:16
          DDA tak, ale ja sama nie pije (nie chce skonczyc jak tatus). nie wiem czy to
          jak sie czuje to tego skutek. pytam sie o darmowe poradnie z banalnego powodu-
          moj budzet to renta po ojcu i datki od rodziny :/ czekam teraz na kase, zeby
          wybrac sie tam, gdzie mi podalas, ale chcialabym znac jeszcze darmowe adresy na
          wypadek gdyby bylo bardzo zle zanim bede miala za co isc. nie umiecha mi sie
          kolejna wizyta na detoksie po przedawkowaniu lekow. chce zyc, ale nie tak jak
          teraz.
          • anatemka Re: psycholog-lublin 02.08.05, 17:36
            piszę maila.
            • zenzero Re: psycholog-lublin 02.08.05, 18:57
              dziekuje! ja Cie chyba ozloce za tyle inf. :)
              • lolinka2 Re: psycholog-lublin 03.08.05, 16:00
                Jeśli zapytanie aktualne daj cynka mailem to ci powiem do kogo sama chodzę w
                Lublinie... i nachwalić się nie mogę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka