embrion.w.spirytusie 04.10.05, 19:13 Jak wyżej. Paracetamol + wódka w nadmiernej ilości? Pytam z czystej, khem, ciekawości;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
len_nad_leniami Re: Czy to boli? 04.10.05, 19:18 na sete, slyszales o bezbolesnej smierci? boli, na pewno boli... wszystko boli, a kto lubi jak go boli, cos boli. niektorzy lubia, jak jestes masochista, to w sumie fajnie bedzie, jak Cie bedzie bolalo, dla Ciebie oczywiscie, bo niektorzy blizni nie lubia, jak ich bliznich cos boli. Odpowiedz Link Zgłoś
embrion.w.spirytusie Re: Czy to boli? 04.10.05, 19:24 Wszystko? No, coś ty. Niemożliwe. Zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
osiolek113 Re: Czy to boli? 04.10.05, 22:05 Wystarczy sama wódka w nadmiernej ilości, a już boli, do tego się wszystko kręci i obiad wylatuje z Ciebie niewłaściwą stroną. Nawet nie próbuj... Odpowiedz Link Zgłoś
ursua Re: Czy to boli? 06.10.05, 17:51 osiolek113 napisał: > Wystarczy sama wódka w nadmiernej ilości, a już boli, do tego się wszystko kręc > i > i obiad wylatuje z Ciebie niewłaściwą stroną. Nawet nie próbuj... a ja powiem ze wystarczy wodka w odpowiedniej ilosci i nic nie boli ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: Czy to boli? 08.10.05, 13:10 ursua napisał: > a ja powiem ze wystarczy wodka w odpowiedniej ilosci i nic nie boli ;P Doraźny znieczulacz. Na dłuższą metę do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Czy to boli? 08.10.05, 13:13 > Na dłuższą metę do bani. no chyba ze nie za kolnierz Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: Czy to boli? 07.10.05, 11:06 Jak ma boleć? Paracetamol przeciwbólowy jest. Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: Czy to boli? 08.10.05, 13:11 Słyszałam, że skuteczne zejście z alko, ale boleśnie i paskudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Czy to boli? 08.10.05, 01:57 Napisales ze Twoje cialo wypowiedzialo Ci wojne. Mysle ze zamiast zabijac je, lepiej zaczac je kontrolowac. Zacznij cwiczyc fizycznie bardzo pomoze Ci to odzyskac je. Kiedy zaczniesz miec nad nim kontrole zacznie przynosic Ci radosc i zadowolenie. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: Czy to boli? 08.10.05, 13:16 mskaiq napisał: > Napisales ze Twoje cialo wypowiedzialo Ci wojne. Mysle ze zamiast zabijac je, > lepiej zaczac je kontrolowac. Zacznij cwiczyc fizycznie bardzo pomoze Ci to > odzyskac je. Czasem ciału należy ustąpić, a nie zajeżdżać jak dorożkarską szkapę. Ogrzać pod puchową kołderką, nakarmić czymś smacznym, napoić dobrą kawką. Dać się wyleżeć, odespać. > Kiedy zaczniesz miec nad nim kontrole zacznie przynosic Ci radosc i zadowolenie Podetnie Ci nogi i się wy...sz. Nie zdziałasz niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
10_sekund Re: na czasie 31.12.05, 22:00 nie powinienem narzekać Nowy rok, nowe dziecko ale zamrażanie w tym celu kolejnych /embrionów/ byłoby BEZWZGLEDNE_dlatego dziekuje,że żyje chociaż zima jest piekna chociaz mam na tym polu cyfrę czekam aż zaswieci sońce Odpowiedz Link Zgłoś
10_sekund Re: na czasie 31.12.05, 22:22 ja jestem za tym,żeby "rozmrozić", mam nawet swoje podstawy teoretyczne, niestety, teorie to nie wszystko ale coś Odpowiedz Link Zgłoś