zyletkaa 02.11.05, 09:58 Witam, Czy ktos bral Aurex? Przyjmuje go od 5 dni i w ogole nie moge spac... czy ktos mial podobnie? Czy to mozliwe, ze w pierwszej fazie tak przyjmowania leku tak jest? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Aurex?? 02.11.05, 10:44 nie strasz mnie, wlaśnie to leży na półce i czeka na moją decyzję. Tak ogolnie w pierwszej fazie brania leku wszystko jest możliwe, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
marlow2 Re: Aurex?? 02.11.05, 11:28 nie chce cię was straszyć ale ja niestety miałem skutki uboczne po zażyciu poł tabletki(cała miała 20mg)Bezsenność przez kilka dni,najgorsze są szumy uszne przez które mozna oszalec i nie spac przez wiele dni,straszne stany lękowe,drżenia mięsni,drescze,ale nie martwcie się na zapas,bo ja mam delikatny organizm na róznego rodzaju leki ,życze znacznej poprawy ale gdy tylko cos będzie nie tak od razu biegnijcie do lekarza i powiedzcie mu o tym,ja to od razu odstawiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
zyletkaa Re: Aurex?? 02.11.05, 15:11 U mnie najgorszy jest brak snu... przewracanie sie z boku na bok przez cala noc. Okropne telepanie serca, rozdraznienie wewnatrz. Tragedia... Odpowiedz Link Zgłoś