02.12.05, 23:09
Czy znacie może jakieś dobre leki antydepresyjne?Chodzi mi o takie po których
się nie tyje a nawet chudnie.Przytyłem 11kg w ciągu 2 miesięcy bez
przyczyny.Odżywiam się tak samo,ruchu mam tak samo mało a tu bęc i to aż tyle
w ciągu tylko 2 miesięcy.Biorę seroxat i wiem że to on jest sprawcą dlatego
pytam o jakieś ciekawe leki na nietycie;p Seroxat dobry jest ale ja już ważę
91kg!!Co sądzicie o citalu albo jego odpowiednikach?Dobre to jest?Zwalcza lęk
i pomaga w zasypianiu?
Obserwuj wątek
    • kolimion Re: Leki 02.12.05, 23:11
      www.synapsis.pl/sps/dex?id=336
      • suchyxxx Re: Leki 03.12.05, 00:39
        Po seroxacie czuję się naprawdę super i kompletnie zdrowy.Na efekt trzeba czekać
        prawie 2 miesiące ale potem jest coraz lepiej.Biorę tylko 10mg czyli dawkę
        naprawdę minimalną.Jednak zauważyłem e mam przykre i smutne sny dotyczące to
        czego się boję czyli niezrozumienia przez ludzi oraz wyśmiewania.Właśnie mam
        takie sny ale oglnie jest dobrze w ciągu dnia tylko te sny...No i nie potrafię
        zasypiać do 1-2 w nocy a przez miesiąc brania seroxatu zasypiałem o 22.Czy
        można zwiększyć dawkę do 20mg?Może jak zwiększę to przestanę tyć i te sny
        miną?Zauważyłem że jestem taki wstydliwy i nieodważny mimo że samopoczucie mam
        super.Może jednak brać te 20mg?
        • tristezza Re: Leki 03.12.05, 13:33
          Suchy, przeciez to Ty jestes tu naczelnym ekspertem od farmakoterapii...

moim zdaniem, jesli po minimalnej dawce seroxatu czujesz sie super, to w ogole
          nie masz depresji i niepotrzebnie go zazywasz.10 mg to mniej niz kot naplakal,
          co oczywiscie nie znaczy, ze masz go brac wiecej.
          wysokosci dawki nie konsultuje sie na forum i powinienes o tym wiedziec. ktos
          Ci te 10 mg zlecil, wiec o ewentualna korekte zwroc sie do niego. domyslam sie
          ze byl to jednak lekarz a nie forumowicz. no chyba ze kupujesz recepty na
          jakims allegro...

poza tym proba regulowania wagi zwiekszeniem dawki wydaje mi sie malo madra,
          zeby nie powiedziec bardziej dosadnie.
          pamietam ze latales kiedys na silownie i bardzo Ci to sluzylo. wroc wiec na
          silownie, kup sobie rower, a jak chcesz szybko schudnac bez wysilku, to po
          prostu ZP (zryj polowe).

powodzenia!

ps. a nie napisalbys w watku sentymentalnym kiedy i dlaczego tu zawitales?
          przeciez wiesz, ze Cie lubie:-)
          t.
          • suchyxxx Re: Leki 03.12.05, 14:27
            Dziś wziołem dawkę 20mg i zostan raczej przy niej.Czuję się naprawdę niebo
            lepiej bo mam sporo energi po tej 20;p
            • anatemka Re: Leki 03.12.05, 15:45
              jutro spróbuj jak będziesz się czuł po 30mg. To dopiero może być jazz!
              • oskar53 Re: Leki 03.12.05, 16:11
                iiiii tam...50mg to dopiero będzie jazda :P
                • suchyxxx Re: Leki 03.12.05, 17:10
                  a Wy tylko o jak najlepszej jeździe mówicie.Ciągle wam narkotyki w głowach;p
          • lucyna_n Re: Leki 03.12.05, 18:20
            Suchy sam sobie ustala leki i dawki, recepty wypisuje mu uczynna ciocia,

• suchyxxx Re: Leki 03.12.05, 18:58
              Nie słuchajcie jej ona ma manię prześladowczą po hiroshimie oraz urojenia
              słuchowe i wzrokowe;p Chciałaby mieć taką "ciocię"
              • suchyxxx Re: Leki 03.12.05, 18:59
                A Wam wypisują recepty psychiatrzy- i kto jest lepszy? hahaha
                • kierowca.autobusu Re: Leki 03.12.05, 19:03
                  a Tobie kto wypisuje? Jeśli ciocia, to lucyna nie ma manii prześladowczej. A
                  jesli psychiatra, to co ma do rzeczy lepszość? zdecyduj się suchy.
                  • suchyxxx Re: Leki 03.12.05, 19:04
                    Prubuję wyluzować sytuację bo była zbyt spięta O.o
                    • kierowca.autobusu Re: Leki 03.12.05, 19:05
                      jesteś mistrzem w wyluzowywaniu. powinieneś pracować w dyplomacji
                    • suchyxxx Re: Leki 03.12.05, 19:07
                      Dzisiaj zobaczyłem kolegę którego widuję tylko raz na miesiąc albo i
                      żadziej.Kolega jest moim przyjacielem od lat najmodszych ale od 2 lat nie
                      przychodzi i widujemy się przypadkowo.Zobaczyłem kompletnego wraka,zamkniętego w
                      sobie,słabego,odurzonego i kompletnie nie kontaktującego.On bierze narkotyki ale
                      nie wiedziałem że aż tak może wyglądać osoba która bierze i że może mieć taką
                      zniszczoną psychikę.Naprawdę byłem przerażony i chciałem go na siłę wziąć do
                      domu i dać seroxat i kazać zaprzesta brania narkotyków.Ja myślałem że jest
                      powolny i wogle 0 energii ale przy nim jestem poprostu bardzo żywym
                      człowiekiem.Trochę mnie to dowartościowało że ze mną jest dobrze a z kolegą
                      nieciekawie
                      • suchyxxx Re: Leki 03.12.05, 19:09
                        oo obraż się i nie przychodź na te forum jak coś nie pasi.Jesteś niemily
                        • suchyxxx Re: Leki 03.12.05, 19:20
                          Dobra za ostry byłem no coż zdarza się.
                          • lucyna_n Re: Leki 03.12.05, 19:58
                            lepiej powiedz ile masz wzrostu i czy jesteś brunetem czy blondynem, bo stwarzam sobie wlaśnie Twój
                            portret zewnętrzny:)
                  • lucyna_n Re: Leki 03.12.05, 19:59
                    to że Suchy przyciąga moją uwagę, no cóż, może to forumowa milość a nie mania, ale Suchy jest
                    ponadto:) dzięki seroxatowi ofkors:)
                    o cioci sam napisal, ja mam tylko dobrą pamięć, niestety.
                    • tristezza Re: Leki 04.12.05, 10:33
                      zebysmy sie tylko Lucy o Suchego nie pobily, bo moja tez przyciaga..

Suchy, nie badz taki, podaj te parametry o ktore prosi Lucyna! tez bym chciala
                      wiedziec czy jestes w moim typie...
                      • suchyxxx Re: Leki 04.12.05, 12:32
                        Szatyn-bardziej przechodzace włosy w blond,oczy niebiesko-zielone czyli
                        morskie,wzrost 185cm hmm i co jeszcze?
                        • tristezza Re: Leki 04.12.05, 12:49
                          moj ci jest!!!!!

Lucy, wybacz, jestem pierwsza

za te cuudne morskie oczeta...
                          • lucyna_n Re: Leki 04.12.05, 12:54
                            idziemy na solo?
                        • lucyna_n kocham pana, panie Suchy:) 04.12.05, 12:54
                          Nie no, Suchy, zaczynasz mi wyglądać naprawdę nieźlarsko:))
                          morskie oczy....jeeeeej.
                          • suchyxxx Re: kocham pana, panie Suchy:) 04.12.05, 13:06
                            eee tam może i mam ładne oczy,włosy,skurę jak niemowlę;p ale czy ja ładny
                            jestem?Raczej taki nie pasztet ale też nie piękny
    • micaela Re: Leki 04.12.05, 13:16
      Bardzo obie panie przepraszam, ale to ja bylam pierwsza! prawda Suchy?

ja tez przepadam za morskimi oczami :-)
      pozdrawiam
      • suchyxxx Re: Leki 04.12.05, 13:19
        No tak Micaela była pierwsza:) Przykro mi drogie Panie;p
        • suchyxxx Re: Leki 04.12.05, 13:20
          Kto oglądał ring wczoraj wieczorem na tvn? Byłem naprawdę przerażony;p
          • anatemka Re: Leki 04.12.05, 14:40
            ring był nudny do bólu
        • micaela Re: Leki 04.12.05, 14:35
          ciesze sie Suchy, ze potwierdzasz moje pierwszenstwo. szczegoly co do trybu
          odbioru nagrody poprosze na priva:-)
          • lucyna_n Re: Leki 04.12.05, 14:49
            micaela, masz u mnie przerąbane.
            • tristezza Re: Leki 04.12.05, 15:10
              buuuuuuuuuu.....nigdy nie umialam przegrywac...

a moglbys mnie na otarcie lez wpisac na liste rezerwowa, jak Cie ta wredna
              Micaela wykorzysta i porzuci?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka