Gość: fyh IP: 217.11.143.* 14.11.02, 14:44 Ciekawe, ze prawie wszyscy cierpiacy na d. po zazyciu prozaca zaczynaja czuc sie ok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agrafka Re: Prozak - syntetyczny raj? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 15:07 mój lekarz powiedział, że prozac tylko pogłębiłby moje objawy....Tak więc nie wiem skąd to przekonanie, że prozac wyleczy każdą depresję.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Prozak - syntetyczny raj? IP: 62.233.163.* 14.11.02, 15:52 Podaje za TVP1.Niedwno przeprowadzono eksperyment medyczny wśród pacjentów cierpiących na depresje.Połowie z nich podawano leki antydepresyjne takie jak prozac a drugiej połowie placebo.Efekt?Stan zdrowia poprawił się w znacznie wiekszym stopniu grupie zażywajacej placebo.Ach ta siła sugestii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biox Re: Prozak - syntetyczny raj? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.02, 16:06 Ci którzy cierpią naprawdę nie ulegną sygestii. Prozak czy tez jego polskie odpowiedniki ratują życie dosłownie Pozdrwaiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Prozak - syntetyczny raj? IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.02, 08:41 Prozac pomaga bo po to został wymyślony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivan Re: Prozak - syntetyczny raj? IP: *.pwsbia.edu.pl / 172.16.1.* 16.11.02, 11:24 polecam artykuł w listopadowej Wiedzy i Życiu o prozacu i jego generykach Odpowiedz Link Zgłoś