scarlet111 21.02.06, 22:27 mialam depresje , narobilam bardzo duzo krzywdy innym, sobie , jestem spalona w srodowisku w ktorym zylam, zyje , nie wiem co robic - juz nie zyje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anatemka Re: zly czlowiek 21.02.06, 22:40 najlepszym się zdaża... przecież zawsze mozna zacząć od poczatku. naprawdę. wiem co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: zly czlowiek 21.02.06, 22:50 anatemka napisała: > najlepszym się zdaża... i właśnie ci się zdaRZyło Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet111 Re: zly czlowiek 21.02.06, 22:55 oszukuje sama siebie ze zalezy mi na kims i oszukuje ta osobe i jako utrzymanka tej osoby :( Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet111 Re: 21.02.06, 22:57 wczesniej jak mowilam myslalam ze kocham, naprawde wydawalo mi sie ze tak wlasnie jest, Odpowiedz Link Zgłoś
patyczka82 Re: 21.02.06, 23:05 Myślałaś, że kochasz ale teraz już tak nie jest.Trwasz w tym układzie i to Cię boli, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet111 Re: zly czlowiek 21.02.06, 23:01 tak jest oklamuje drugiego ze cos do niego czuje z potrzeby milosci, ktorej on nie moze mi dac bo nie zna sie na tym temacie nie wie co to milosc. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet111 Re: zly czlowiek 21.02.06, 23:18 zyjemy w klamstwie - obie , tkwimy w klamstwie ona klamie bez skrupolow, a ja tkwie w tym ukladzie i nie moge odseparowac, Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: zly czlowiek 21.02.06, 23:26 scarlet111 napisała: > zyjemy w klamstwie - obie , tkwimy w klamstwie ona klamie bez skrupolow, a ja > tkwie w tym ukladzie i nie moge odseparowac, nie znam sie na lesbijkach ale w związku zawsze powinien być jeden rozsądny czyli facet dlatego zawsze cienko widze układ babka + babka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet111 Re: zly czlowiek 22.02.06, 00:14 dobra psychiatra , specjalista stwierdzila stany lekowe, Wawa potwierdzila, a pani od DDA stwierdzila ze to bledna diagnoza, chce umrzec, mam depresje, nie wiem co robic - nie dam rady na prochy bo mam sklonnosc do uzaleznien, za dwa tygodnie wyjezdzam za granice z depresja i bez prochow. Odpowiedz Link Zgłoś
pokii Re: zly czlowiek 22.02.06, 00:21 Rzeznia coś taka głodna pikantnych szczegołów? :] Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: zly czlowiek 22.02.06, 09:32 różne rzeczy były, ale żeby Rzeźnię wziąć za kobietę tego jeszcze nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: zly czlowiek 22.02.06, 14:10 pokii napisał: > > Rzeznia coś taka głodna pikantnych szczegołów? :] A głodnam,głodnam.Aż sie cała trzęsem. Odpowiedz Link Zgłoś
pokii Re: zly czlowiek 22.02.06, 15:02 >różne rzeczy były, ale żeby Rzeźnię wziąć za kobietę tego jeszcze nie bylo. opppps Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: zly czlowiek 22.02.06, 15:04 Jestes ostatnio tak empatyczny, ze nie dziwie sie tej pomylce. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet111 Re: 22.02.06, 11:56 psycholozka dala mi to odczuc ze jestem beznadziejna jezeli uleglam matce i jeszcze mysle ze miedzy nami teraz juz jest, bedzie dobrze pomimo tego ze ona mnie wykorzystuje, ja matki poniewaz pomagam w domu zawsze kiedy ona wspiera finansowo czy jakos tam. Uleglam ze strachu bo bombardowala telefonami opowiadala ze jest z nia zle i ze wlasnie umiera na serce, ma atak sercu ale przezemnie. Odpowiedz Link Zgłoś