miniaturka7 23.02.06, 21:15 Pozdrawiam wszystkich depresyjnych i nie tylko. Jestem bardzo blisko każdego z was. Cieszę się, że jesteście. Mini Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euforyk Re: lubię to forum 23.02.06, 22:58 depresja forum to kultowe miejsce w polskim internecie Odpowiedz Link Zgłoś
na_fe Re: lubię to forum 23.02.06, 23:09 euforyk napisał: > depresja forum to kultowe miejsce w polskim internecie taaa?? a czym się ten kult objawia? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: lubię to forum 23.02.06, 23:16 tak coraz bardziej popularne-wchodzą tu osoby zdrowe oraz chore na coś innego niż depresja-to świadczy o popularności-moimi wpisami napewno urzekłem nie jedną osobę;p Odpowiedz Link Zgłoś
na_fe Re: lubię to forum 23.02.06, 23:35 suchyxxx napisał: > tak coraz bardziej popularne-wchodzą tu osoby zdrowe oraz chore na coś innego > niż depresja-to świadczy o popularności-moimi wpisami napewno urzekłem nie jedn > ą > osobę;p * 'urzekasz', raczej, niefrasobliwością w dzieleniu się swoją pseudowiedzą na temat. ale luzik, znałam już takiego jednego, też mu było Suchy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
anjakarenina Re: lubię to forum 23.02.06, 23:16 na_fe napisała: > euforyk napisał: > > > depresja forum to kultowe miejsce w polskim internecie > > taaa?? a czym się ten kult objawia? spokojnie, to euforyk napisał Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: lubię to forum 24.02.06, 08:11 > spokojnie, to euforyk napisał czyli co?? uśmiechamy się, bo ? euforyk to wariat? Odpowiedz Link Zgłoś
anjakarenina Re: lubię to forum 24.02.06, 09:44 lucyna_n napisała: > nie rozumiem tej wypowiedzi? euforyk od euforii, a więc od stanu, w którym wszystko się podoba, nawet bardzo podoba, stąd łatwość nazwania forum kultowym. euforyku!! o obrażaniu nie myślałam. nie zakładaj osobnego wątku w tej sprawie. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: lubię to forum 24.02.06, 09:55 ja to nie odebrałam jako obrażanie. odebrałam to inaczej. i nie spodobało mi się. ale, mnie sie ostatnio mało podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
anjakarenina Re: lubię to forum 24.02.06, 10:00 anatemka napisała: > ja to nie odebrałam jako obrażanie. odebrałam to inaczej. i nie spodobało mi > się. ale, mnie sie ostatnio mało podoba. to jak odebrałaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: lubię to forum 24.02.06, 10:11 tak jakby euforykowi wolno było wszystko napisać, bo wszystko co napisze jest takie faaaajne Odpowiedz Link Zgłoś
anjakarenina Re: lubię to forum 24.02.06, 10:30 dwuznaczności w necie stają sie nieznośne, wymykają się spod kontroli. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: lubię to forum 24.02.06, 10:33 och, mam prawo odebrać jak chcę, ty napisać jak chcesz, przeciez nie będziemy z tego robić afery. no, chyba, że masz ochotę, to jestem do dyspozycji:) Odpowiedz Link Zgłoś
anjakarenina Re: lubię to forum 24.02.06, 10:38 anatemka napisała: > och, mam prawo odebrać jak chcę, ty napisać jak chcesz, przeciez nie będziemy z > > tego robić afery. no, chyba, że masz ochotę, to jestem do dyspozycji:) na żadną aferę nie mam ochoty. tylko wolę, kiedy rozmówcy mają możliwość zrozumienia moich intencji, a net niekiedy takiej możliwości nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: lubię to forum 24.02.06, 15:25 anatemka napisała: > tak jakby euforykowi wolno było wszystko napisać, bo wszystko co napisze jest > takie faaaajne to ciekawe, ze anatemka w jednym wpisie rozumie wypowiedz a w innym nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: lubię to forum 24.02.06, 15:28 anatemka napisała: > tak jakby euforykowi wolno było wszystko napisać, nie podoba sie anatemce, ze euforyk moze wszysko napisać? straszne sa forumy jak sie nie ma admina Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: lubię to forum 24.02.06, 10:52 ja nie wiem co strasznego musialabyś napisać żeby Euforyk się obraził zamiast ubawił:) to raczej nie jest w mocy przeciętnego forumowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: lubię to forum 24.02.06, 11:02 no i Ty tez go demonizujesz:)))) lepiej padnij na kolana w mojej intencji! Odpowiedz Link Zgłoś
anjakarenina Re: lubię to forum 24.02.06, 11:04 lucyna_n napisała: > ja nie wiem co strasznego musialabyś napisać żeby Euforyk się obraził zamiast u > bawił:) to raczej nie jest > w mocy przeciętnego forumowicza. ok, szczerze mówiąc, wcale nie znam Euforyka. Euforyku, mam nadzieję, że nie masz dzisiaj czkawki. jak masz, to nie jest to skutek uboczny żadnego antydepa;) Odpowiedz Link Zgłoś
betka-b Re: lubię to forum 24.02.06, 15:08 Kurcze ,ja tez lubie to forum bo dzieki Wam lepiej sie robi na duszy i wiem ,ze nie jestem sama ...tzn. u mnie pelna chata ale fajnie pogadac z kims kto zna problem Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: lubię to forum 25.02.06, 15:12 my też sie cieszymy. ps. tak samo jak autorka postu lubnie to forum. zagladam tu nawet wtedy jak jest wszystko u mnie ok. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś