dziewanna10 28.02.06, 01:17 Ktoś stosował?Pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natasha_1972 Re: asentra 28.02.06, 08:16 Tak, ja biorę asentrę od półtora miesiąca. Jak dla mnie jest rewelacyjna. Bardzo bałam się pierwszej tabletki, skutków ubocznych. Zaczynałam od połówki, teraz już biorę całą plus Xananx. Jasne, że są i gorsze chwile, ale jest "o niebo" lepiej. Szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewanna10 nie mogę spać 28.02.06, 12:47 Leki antydepresyjne stosuję od 3 lat ok.Ale po Asentrze nie moge spac .Zasypiam najwcześniej ok 3 w nocy.A jakie są skutki uboczne? Odpowiedz Link Zgłoś
natasha_1972 Re: nie mogę spać 28.02.06, 13:01 Ja wręcz przeciwnie, spię bardzo dobrze. Ale ja nigdy wcześniej nie miałam problemów z zasypianiem. Teraz, od kiedy biorę leki, zasypiam praktycznie "na stojąco" ok. 20.00. Asentra to mój drugi lek, a właściwie pierwszy, bo seroxat zażyłam tylko w ilości 1 tabletki, która bardzo źle na mnie zadziałała. Dlatego tak bardzo bałam się wziąć asentrę. Co do skutków ubocznych to przeczytaj ulotkę. Ja nie czytałam, bo potem miałabm pewnie wszystkie objawy. Generalnie jestem bardzo zadowolona z asentry, na dzień dzisiejszy, co będzie później - zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
kosma9 Re: asentra 28.02.06, 22:36 Brałam 8 miesięcy i naprawde mnie wyleczyła , na poczatku brałam jeszcze Chlorprotexim na noc ( ok.mieś) spałam dobrze jedyny objaw uboczny to brak apetytu. Odpowiedz Link Zgłoś