lucyna_n 13.03.06, 15:14 do widzenia sie z państwem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: strzelam focha 13.03.06, 15:34 jakich dwoch na dwóch? ja mam tylko jednego nicka:D a poza tym wyszlo mi w teście że jestem uzależniona od netu to pomyślalam że przy okazji dwie pieczenie na jednym ogniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: strzelam focha 13.03.06, 15:39 tez robilam ten test i nie jestem uzalezniona od netu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: strzelam focha 13.03.06, 15:46 w wątku czy ja naprawdę mam depresję Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: strzelam focha 13.03.06, 15:55 Tarja napisz mi na priv jak tam wyniki badań, mam nadzieję że w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: strzelam focha 13.03.06, 17:11 lucyna_n napisała: > Tarja napisz mi na priv jak tam wyniki badań, mam nadzieję że w porządku. Badania przelozone ale skierowania juz mam a przelozone bo mlody mi sie rozchorowal w nocy goraczka prawie 40 st.malo spimy.Dzis dostal antybiotyk Odpowiedz Link Zgłoś
marenta Re: strzelam focha 13.03.06, 15:39 mimo że mam na prawdę prawdziwego mega doła nie do wygrzebania do dwóch umiem zliczyć mam na myśli zakochaną parę kontra Ty + Pan Euforyk, pojedynek może być bardzo ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: strzelam focha 13.03.06, 15:46 umieszczanie mnie w jednej parze z Euforykiem zawsze mi schlebialo, obawiam się jednak że upatrywanie takiego sojuszu to zbyt daleko idące projekcje. Euforyk z nikim w alianse nie wchodzi, bo to duch wolny niezależny nieznoszący tyranii:) Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: strzelam focha 13.03.06, 16:29 brawo! jak się cieszę Bambo sobie poszedł, Lucy mówi do widzenia to ja się nie uzależnię, co za ulga, (jeszcze 3 osoby muszą coś takiego ogłosić i ryzyko uzależnienia zupełnie zmaleje) Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: strzelam focha 13.03.06, 16:34 > na myśli zakochaną parę kontra Ty + Pan Euforyk Czyzby juz nie tylko virusti czuł sie przezemnie prześladowany, ale takze zakochani? w którym watku gnębiłem nieszczęsników? Odpowiedz Link Zgłoś
marenta Re: strzelam focha 13.03.06, 17:13 prześladowani? gnębieni? to by ich chyba zabiło Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: strzelam focha 13.03.06, 17:52 marenta napisała: > prześladowani? gnębieni? to by ich chyba zabiło Niedoczekanie Twoje Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: strzelam focha 13.03.06, 18:10 marenta napisała: > mnie w to nie mieszaj Ja tylko odpisałam na Twojego posta Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: strzelam focha 13.03.06, 18:16 Euforyku, co tu jest grane? Lucy, nie rob nam tego! Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: strzelam focha 13.03.06, 18:20 tristezza napisała: > Euforyku, co tu jest grane? nie bardzo wiem, ale podobno gram jedna z ról > Lucy, nie rob nam tego! z tego forum nikt nie odchodzi żywy Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: strzelam focha 13.03.06, 18:06 a dlaczego Lucy sie zegna?! toz to niewatpliwa gwiazda socjometryczna tego forum! czy cos sie stalo? no i gdzie jest Bambo? bardzo mi go brakuje :-( Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: fochy bywaja przykre 13.03.06, 20:12 niestety zycie biegnie tak szybko, albo sie czas tak spowolnił, że nie nadążam czytac, więc tylko piszę, Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: fochy bywaja przykre 13.03.06, 21:01 i to jest wlaściwe podejście do tego forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: fochy bywaja przykre 13.03.06, 21:29 Noooo...nie żebym się czepiała...ale to jakas samowolka Lucyno;) Czemu strzelasz? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: fochy bywaja przykre 13.03.06, 21:43 no tak już mam , że jak mi się za dużo nazbiera to strzelam chwilowego focha:) Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: fochy bywaja przykre 13.03.06, 21:45 żeby tylko to chwilowe było... bo pójdziesz do reparacji;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: fochy bywaja przykre 13.03.06, 21:47 przecież jestem uzależniona od tego forum, nawet jakbym chciala to i tak mi się nie uda Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: fochy bywaja przykre 13.03.06, 21:56 Uspakaja mnie to, ok. Uzależnienie też czuję, nie ma się co czarować- eMarycha Odpowiedz Link Zgłoś
sisterzl Re: strzelam focha 13.03.06, 22:11 To nie foch.Lucuna w realu to sie inaczej nazywa.Wiesz,jak? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n napisz coś jeszcze 13.03.06, 22:36 najlepiej z przykładami z życia własnego, to do mnie bardzo trafia zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
sisterzl Re: strzelam focha 13.03.06, 22:22 Masz odwage nazwac,to co Toba powoduje?Schowasz sie za depreche?Wygodne w tej sytuacji.Bardzo nawet.Nie wyszlo i zbierasz zabawki.Tchorz.Masz tego swiadomosc?Mieszasz i uciekasz.Typowe.Gratulacje.Calusy dla meza!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n tu mnie masz! 13.03.06, 22:35 buźka kimkolwiek jesteś:) tak mnie rozszyfrowałaś w trzy sekundy że hej! najlepsze jest to że nawet nie zdążyłam porządnie zamieszać bo mnie nie było, strach pomyśleć co by było gdybym była:) ps czytasz też w myślach? ps2 wolalabym żeby obskie baby z forumu nie przesyłały calusów dla mojego męża :-/ ale post cacy, nie ma się do czego przypie..ć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sisterzl Re: tu mnie masz! 13.03.06, 22:42 Obca nie jestem.Od tygodni czytam waszą twórczość.I mocno mnie zainteresowała Twoja zjadliwość w stosunku do określonej pary.To zawiść?Zazdrość?Nie do końca spełnione pragnienia?Twojego męża nie znam,ale i tak Go pozdrawiam.Tego mi nie zabronisz!P.s.Tej drewnianej łychy powinien może użyć bardziej konstruktywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n piękna projekcja:) 13.03.06, 22:49 cichy czytacz? zawsze budziło to we mnie niechęć, coś jak podglądanie przez dziurkę od klucza. proszę mi unaocznić zjadliwość wobec osob ktore szczerze lubię, no w zasadzie po tej akcji to -łam. a męża pozdrawiaj do upadu, ale on na tym forum i tak nie bywa, jest zdrowy na umyśle. to z drewnianą łyżką to był, żart, rozumiesz, dowcip taki niestety obawiam się że nie rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
sisterzl Re: piękna projekcja:) 13.03.06, 22:58 Nie czytacz.Specjalista .Obserwator.Z dwunastoletniego doświadczenia w zawodzie z takim brakiem empatii nie spotkałam się jeszcze.I to tutaj.Na forum,które miało dawać wsparcie w ciężkich chwilach.Żałosne!Z Twojej strony Lucy oczekiwałam czegoś więcej.Spotkał mnie zawód.Było pieknie,dopóki ktoś nie napisał,że się zakochał.Zazdrościsz?Bo nie Ciebie wybrał?Bo taka jesteś cudna i mocna na forum?Dałś ciała i to na całej linii.TUTAJ LUDZIE POWINNI SIĘ WSPIERAĆ.Ty testu nie zdałaś.POzdro!Dla męża oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: piękna projekcja:) 13.03.06, 23:02 weż się poddaj egzorcyzmom, albo co, bo pieprzysz trzy po trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
sisterzl Re: piękna projekcja:) 13.03.06, 23:05 czego i tobie z całego serca życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: piękna projekcja:) 13.03.06, 23:08 a na nagrobku mi wyryją "bo to zła kobieta była.." Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: piękna projekcja:) 13.03.06, 23:07 jeżeli psycholog to lece na tory, nie ma już dla mnie nadziei na tym łez padole ten nieudany związek i odrzucenie oraz nie zdanie testu (psychologicznego) nie, to już nie ma co, zbieram się Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: piękna projekcja:) 13.03.06, 23:04 nie no Ty poważnie piszesz? czy sobie jaja robisz bo normalnie opad kopary:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: strzelam focha 13.03.06, 22:40 czy mogłabyś też ogniem piekielnym mnie postraszyć? to byłoby naprawdę cool:) Odpowiedz Link Zgłoś
sisterzl Re: strzelam focha 13.03.06, 22:45 Jeśli ten ogień piekielny dotyczył mojego posta...Lucy!Sama się w nim trawisz od miesięcy!Bo czymże jest piekło wobec depresji i nieudanego związku? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: strzelam focha 13.03.06, 22:52 czyjego nieudanego związku? ee, taki ładny post wysmażyłaś na początek , tak zachęcająco zadalaś mi tchórza , a teraz tak cienko, ee Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: strzelam focha 13.03.06, 23:09 hehe tu tez niezla jazda wiosna idzie...idzie wiosna za nia cala nasza spolecznosc radosna;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: strzelam focha 13.03.06, 23:12 zaraz tam jazda forumujemy sobie ot i wszystko, zdaje się że psim swędem otrzymalam też darmową, kompleksową psychoanalizę od sioztry specjalistki:) Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: strzelam focha 13.03.06, 23:19 W sumie... miło słyszeć ,że są tu jacyś SPECJALIŚCI. taa... ----------------- halny musowo Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: strzelam focha 13.03.06, 23:21 szkoda, że tak cicho siedzą te skarbnice mądrości Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: strzelam focha 13.03.06, 23:23 Ano...szkoda. Sporo tu prawdziwe dramatycznych sytuacji. -------------------- mówię absolutnie poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: strzelam focha 13.03.06, 23:21 a właśnie może jacyś są i podszywają się pod biednych depresantów, zdobywają tu wiedzę latami Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: strzelam focha 13.03.06, 23:22 prace na nas piszą dyplomowe, albo artykuly do kolorowych czasopism Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: strzelam focha 13.03.06, 23:27 od samego czytania i tak nie wejdą do elitarnego kręgu wtajemniczonych Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: strzelam focha 13.03.06, 23:27 lucyna_n napisała: > zaraz tam jazda > forumujemy sobie > ot i wszystko, > zdaje się że psim swędem otrzymalam też darmową, kompleksową psychoanalizę od > sioztry specjalistki:) noo taka z niej specjalistka jak ze mnie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_a_s Re: strzelam focha 14.03.06, 17:50 Rob co czujesz, oby Ci bylo lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś