quetendre 07.04.06, 10:01 Biore seroxat. Ale mam dalej problemy ze snem, jakie środki nasenne przepisane na recepte można przyjmować z tym lekiem ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
decadence_33 Re: Co nasennego ?? 08.04.06, 14:13 Też miałam kiedyś kłopoty ze snem. Lekarz przepisał mi wtedy Stilnox (obok seroxatu). Poczytaj o tym leku - chyba rzeczywiście jest niezły. Pozdrawiam D. PS. Piszę chyba, bo w efekcie nie "przetestowałam" go na sobie. Kłopoty ze snem zniknęły po kilku dniach, gdy trochę uspokoiło się w moim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
malina862 Re: Co nasennego ?? 21.04.06, 01:15 No właśnie kurde co!!!?Spać nie mogę,druga noc to samo!!!Kiedyś znalazłam w domu taki lek OKSAZEPAN(czy jakoś tak)To było bardzo dobre,ale sennosc utrzymywała się jeszcze na drugii dzień i zrezygnowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
enickman Re: Co nasennego ?? 21.04.06, 13:10 mi przypisano Cital (czyli lek z tej samej grupy) i dodatkowo Mianserina, ktora brana w niewielkiej ilosci (10mg) wieczorem miala dodatkowo posluzyc jako srodek nasenny nie wykupilem jej jednak i od wczoraj biore sam Cital (dzis nie spalem prawie cala noc - wiec byc moze pzeprosze sie z recepta i ja dokupie) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Co nasennego ?? 21.04.06, 13:14 cital na początku a także seroxa powodują bezsenność-po miesiącu będziecie spali jak zabici:) Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Co nasennego ?? 23.04.06, 01:11 suchyxxx napisał: > cital na początku a także seroxa powodują bezsenność-po miesiącu będziecie spal > i > jak zabici:) nie u kazdego:)ja i po cipramilu i seroxacie nie mialam problemow ze snem Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: Co nasennego ?? 23.04.06, 01:04 Stilnox jest silnym środkiem uzależniajacym, wiec uwazajcie na niego! Odpowiedz Link Zgłoś
frygamfs Re: Co nasennego ?? 23.04.06, 21:43 ja przed snem biorę 3 doxepinki czyli 75 mg. no i spię. czasem jednak muszę przeprosić się ze stilnoxem i wziąć jak dwie godziny nie mogę zasnąć kiedyś pomagały mi beenki. co to jest? a no książki z serii Biblioteka Narodowa. mają strasznie nuuuudne wstępy, czasem po dwieście stron. straszne. po 3 stronach gwarantowany ciężki i mocny zdrowy sen. rewelacja, ale na mnie już nie działa. może dlatego że skończyłam studia. ha, ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
ooptymistka Re: Co nasennego ?? 24.04.06, 08:44 Tylko mnie nie obrazać :-) Na sen proponuje masaż, relaksujaca muzyke, relaks, medytacja na leżąco. A kilka godzin przed pójściem do łózka porzadnie sie zmęczyć-wysiłek fizyczny na świeżym powietrzu, taniec w domu przy otwartym oknie itp. Odpowiedz Link Zgłoś