zombi19 15.04.06, 02:00 Jak codzień melatonina mnie wzywa. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eizo1 Re: Znowu ide spać 15.04.06, 02:27 karaluchy pod poduchy A ja chyba jestem ci winien wyjaśnienia ogrom Przyznam ci sie bez bicia że wczoraj poszedłem sobie smacznie spać o w puł do czwartej (nikt nie jest idealny) ale dzisiaj będe czuwał bi mi żyła spuchła od pobierania krwi Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Znowu ide spać 15.04.06, 02:39 jakiego znowu pobierania?dajesz sobie w żyłe? Oj eizo eizo.... ale z Ciebie dzieciątko... 20letnie to TY nie wiesz, że kobiety wybieraja tylko facetów prawdomównych i wytrwałych!!!!!!!!!!!! NO zobaczymy czy bedziesz czuwał;) czuj czuj czuwaj:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: Znowu ide spać 15.04.06, 03:34 czuwam i melduje sie na stanowisku może i jestm bledszy od rasowego ćpuna (gdybyś mnie tlko zobaczyła)ale zapewniam że w żyłe sobie nie daje Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: Znowu ide spać 15.04.06, 04:54 ale słodko śpisz nikt tu dziś nie cierpi na bezsenność? a wczoraj tyle ludków pisało kiedy ja kimałem Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: Znowu ide spać 15.04.06, 05:42 KOŁYSANKA DLA MALEŃKIEJ Śpij, maleńka. Mocno śpij. Śpij, maleńka, bo jak nie, czarownica przyjdzie zła, schwyci w szpony swoje cię. * I zabierze ciebie stąd do pałacu czarnych łez: będziesz krzyczeć z całych sił, będziesz z bólu zwijać się. * Potem wywar da ci pić z czarodziejskich strasznych ziół, który uśpi wolę twą i nie będziesz sobą już. * I robiła będziesz to, co okrutne jest i złe... Śpij, maleńka. Mocno śpij. Śpij, maleńka, bo jak nie... Odpowiedz Link Zgłoś
zombi19 Re: Znowu ide spać 15.04.06, 02:46 Ja śpie w dzień to w nocy musze czuwać bo mnie okradną. Mam tylko tego mojego laptopa i domek z kartonu, a na dworze leje uuuu ale zimno:(. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: Znowu ide spać 15.04.06, 03:43 doceń to co masz ty laptopa ja stacjonarnego ty karton ja dach nad głową ale mi ręka gnije Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: Znowu ide spać 15.04.06, 08:06 Znowu wstałem. Nie wiem tylko po co ? Więc znowu trzeba będzie iść spać. Wszystko jest do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
unachica3 Re: Znowu ide spać 15.04.06, 08:22 Ja też śpię, na ile pozwala mi ubywający zapas clonazepamu. Znowu po świętach trzeba będzie iść do super miłej pani doktor i żebrać o recepty. Ale jak narazie - jest ok jena tabletka rano i jedna po południu. Śmiga dzień za dniem, noc za nocą. P.S. Znowu o tym myślę. Przedawkowanie i żyletka nie powiodły się. Skok - a jeśli przeżyję połamana i warzywko... myślę teraz o sznurze, mam fajne miejsce. Wiem, że wystarczyłoby bym miała kochającą rodzinę i dzieci - to jest lekarstwo. Ale próbowałam już tyle razy, że po prostu nie mam siły... Za 50 lat na pewno eutanazja będzie legalna. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: Znowu ide spać 15.04.06, 08:30 a ja niby żeśki po śniadaniu ale jednak troche flakowato zaczynym sie czuć Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Znowu ide spać 15.04.06, 10:47 O matko........ mam to samo....... wystarczyła by rodzina i dwoje ludzi, ktorzy siebei szanują:((((((((((( MIalam to, ale za długo bylismy on wdomu u siebie ja u siebie....... i tylko praca studia itd........ Tez cche skonczyc, wkurza mnie to, ze uciekam w sen zamiast żyć:(((((((( Gdzie moja radość życia..... spontaniczność... i plany i marzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Znowu ide spać 15.04.06, 10:52 ja nie chce zadnych swiat:(((((((((((((((((((((((((( Uhu jestes? musze zToba pogadac na priva jak skonczyć tę farse !!!!!! daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Znowu ide spać 15.04.06, 11:05 I powiedziałam sobie już, że prez nikogo nie mam zamiaru nigdy sie złoscic nie dosc że pieknosc szkodzi to jeszcze umyslowi:((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: Znowu ide spać 16.04.06, 22:44 spanie, jedzenie, spanie, jedzenie, spanie......... do dupy z takim życiem Odpowiedz Link Zgłoś
martola80 Re: Znowu ide spać 16.04.06, 23:07 spanie, jedzenie, spanie, jedzenie, ech...marne życie jest...mi się świat internetowy już po nocach śni... Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Znowu ide spać 17.04.06, 10:32 Jeszcze 2 miesiące temu bym do was dołączył ale niestety nie cierpię już na bezsenność;p Odpowiedz Link Zgłoś