quetendre 20.04.06, 10:55 Cześć, dawno mnie na forum nie było. Ale mój problem jest takowy. Mam drgawki. I to nie są drgawki nad którymi moge zapanować. One tylko się pojawiają jak śpie. Czemu tak jest ?? Czy to po seroxat ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyxxx Re: Drgawki 20.04.06, 10:58 po seroxacie to normalne-po jakimś czasie zmaleją-nie martw się Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: Drgawki 20.04.06, 13:28 ja po zestawie trimipramina, opipramol i doxepin mialam taki tremor, ze nie moglam butelki malemu przygotowac. a jak wsiadlam na rower, to mnie z niego zwalilo i mialam mega cukniecia. ale po tym przypadku lekarz mi kazal redukowac doxepin. pogadaj ze swoim, EEG wyjasni czy to tremor (ktory z czasem mija) czy drgawki o podlozu epieleptycznym, ktore naleza do skutkow uboczynch wiekszosci pscyhotropow. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Drgawki 20.04.06, 13:35 quetendre napisała: > One tylko się pojawiają jak śpie. To skąd wiesz że masz jak śpisz wtedy? Może być to że po prostu mięśnie się wtedy rozluźniają ale to nie byłyby ciągłe drgawki tylko bardziej jak tiki. Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: Drgawki 20.04.06, 23:37 drgawki niedobrze, mam złe wspomnienia, przyczyny mogą być różne, czasem mocne wahnięcia serotoniny, lepiej pomęcz doktora, co jest nie tak Odpowiedz Link Zgłoś